B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 8 Kas 2024 #1 komik cep mesajları kısa *İstediğinizi soyleyin emniyettesinizdediler, soyledik, EMNİYET'teyiz * Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur * Bekarlık canıma tak etti Bende KIZ kulesini kacırdım * Yeni yil iptal edildi Cunku eskisini buldular! * Maliyeden yeni bi vergi daha ''duvar yazisi vergisi'' * Şu araba benim olsun 5 milyar borcum olsun SATINCA ODERİM * Vatandaş cok BONKOR Krizlerin faturasını o oduyor cunku * Artık her cocuk ZAMane cocuğu * Ekonomi kilitlendi RESET'leyelim lutfen * KERİZİ cok olan yerin, KRİZİ erken olur * Ulkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR * Eskiden zamPARA'ydım Kriz geldi zamSEFİL oldum * Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı Şimdi aslanda ac * Cok endişelendim Bugun zam yapılmadı Acaba hukumetin başına birşeymi geldi? * TATİLDEYİZ imza: Cezaevindeki hortumcular * Oyunu doğru partiye ver Sonra oooy anam oy deme * Vatandaş oldu Allah TAKSİTLERİNİ affetsin * Dolar yine fırlamış O ne fırlamdır siz bilemezsiniz * Butun umutlarım suya duştuAma boğulmadılarCunku onlara yuzme oğretmiştim * Ve Tanri kadını yaratti O da kalkti kaynana oldu * AşK BiR MuZ KaBuĞuDuR BaStIN Mı AyAğIn DeĞiL HaYaTıN KaYaR * Dost kara gunde KARANLIĞA KARIŞIR * Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım * DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim * Gercekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gercek değildir
komik cep mesajları kısa *İstediğinizi soyleyin emniyettesinizdediler, soyledik, EMNİYET'teyiz * Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur * Bekarlık canıma tak etti Bende KIZ kulesini kacırdım * Yeni yil iptal edildi Cunku eskisini buldular! * Maliyeden yeni bi vergi daha ''duvar yazisi vergisi'' * Şu araba benim olsun 5 milyar borcum olsun SATINCA ODERİM * Vatandaş cok BONKOR Krizlerin faturasını o oduyor cunku * Artık her cocuk ZAMane cocuğu * Ekonomi kilitlendi RESET'leyelim lutfen * KERİZİ cok olan yerin, KRİZİ erken olur * Ulkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR * Eskiden zamPARA'ydım Kriz geldi zamSEFİL oldum * Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı Şimdi aslanda ac * Cok endişelendim Bugun zam yapılmadı Acaba hukumetin başına birşeymi geldi? * TATİLDEYİZ imza: Cezaevindeki hortumcular * Oyunu doğru partiye ver Sonra oooy anam oy deme * Vatandaş oldu Allah TAKSİTLERİNİ affetsin * Dolar yine fırlamış O ne fırlamdır siz bilemezsiniz * Butun umutlarım suya duştuAma boğulmadılarCunku onlara yuzme oğretmiştim * Ve Tanri kadını yaratti O da kalkti kaynana oldu * AşK BiR MuZ KaBuĞuDuR BaStIN Mı AyAğIn DeĞiL HaYaTıN KaYaR * Dost kara gunde KARANLIĞA KARIŞIR * Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım * DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim * Gercekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gercek değildir