Son Konu

komik diyaloglar :D

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
gülünç diyaloglar :D 1 adam telefondadir alo alo meteoroloji mi evet allah belanızı versin! komikdiyaloglard5c5643a13df8cgifalt hoppa hoppa hoppalaa…n’oluyoruz yav? bu ne sıcak kardesim? biz sadece olcuyoruz beyefendi kac derece simdi? 38 hay allah belanizi versin! 2 bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? değil, tadelle war weriyim mi? ver hadi 3 bir cenaze wardır ve ölenin yakınları kabir başında ağlamaktadırlar andaval herifin biri gelir ve heeey! ağlamayın artık, veli burda olsaydı böyle üzülmemizi istemezdi der ağlayanlardan bi tanesi döner ve: veli kim be?! diye sorar a:bu veli kansoyun cenazesi deilmi? hayır! bu murat şenışıkın cenazesi! a:hmm valla onu bilemem lakin veli olsaydı üzülmemizi istemezdi ne diyon ya!? a:son bişey diyip gitcem veli daha ölmedi, ben size şaka yaptım lan *ktr git be adam! 4 amca, ben sizi cok sevdim ne oldu bana baba mı diyeceksin? oo anında dotun kalktı ha 5 buyrun merhababen meslek talebinde bulunmuştum dabiz sizi arariz demiştiniz… evet aramayinca korktum başiniza bişey geldi sandimherşey yolunda mi? yolundayolunda ohohyarin gelip başliim o süre ben hahhahhahhasir 6 kiz isteme merasimi: kiz babasi: oglumuz ne işle meşgul? oglan: hiic koltugun kenariyla oynuyorum kiz babasi: bravo bravo kopardin mi orayi? oglan: asilsam gelicek ama kiz babasi: asilmaya devam et evladim kiz miz değil sana… 7 mustafa abi müjde!!! enişten izafiyet teorisini bulmuş!!! enişten yok einstein , einstein yine de insan gurur duyuyo… 8 bir derslik kara tahtada “i didn’t do that yazısı var) tekrarlayın ismail bey ay didınt du det… ay dudınt di dört… of ismail bey off! ingilizce öğrenmek istiyor musunuz, istemiyor musunuz?! ya istemiyorum ya e ne işin var burda? çöbü almaya gelmiştim… söylesene be adam!! ay dodınt de do… onu değil be!! niçin geldiğini!!! çöbü almaya!!! defol gözüm seni görmesin…… komikdiyaloglard5c5643a142593gifalt :hhh: Dp81 :hhh:komikdiyaloglard5c5643a142593gifalt :hhh: Dp81 :hhh:komikdiyaloglard5c5643a142593gifalt :hhh: Dp81 :hhh:komikdiyaloglard5c5643a142593gifalt :hhh: Dp81 :hhh:komikdiyaloglard5c5643a142593gifalt :hhh: Dp81 :hhh:komikdiyaloglard5c5643a142593gifalt :hhh: Dp81 :hhh:  

Üst Alt