Son Konu

Komik Doğum Gunu kutlama mesajı

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Komik Doğum Gunu Kısa Mesajları

İnanmıyorum bir yaş daha mı buyudun, yaşlandın sen artık ya gocme vaktin geldi senin Ama uzulme ya bikac doğum gununu daha kutlarsın heralde

Doğum gununu kutlarım az şekerli, bol tuzlu nice yıllara

Sanki dunyada bir sen eksikmişsin gibi doğmuşun ki eksikmişsin arkadaşım iyiki doğdun

Seni doğurtan ebenin taaa ellerini opeyim

Hmmmm bu mesajı neden atıyorum diye duşundum ama unuttum, inan hic hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldum imageskomikdogumgunukutlamamesaji5ad934aa236c8png Doğum gunun kutlu olsun

Pastan suslu doğum gunun kutlu olsun

Doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata, halada sacıyorsun ya nedir bizim senden cektiğimiz bi git kardeşim aydınlatma artık bizi imageskomikdogumgunukutlamamesaji5ad934aa236c8png doğum gunun kutlu olsun kardeşim

Bu gun sana kafa tatili verdim git bi doğum gununu kutla sonra gel Doğum gunun kutlu olsun

eski yaşımı şutlarım doğum gunumu kutlarım

Minareden atlarım doğum gunun kutlarım

Gunduzun yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun Doğum gunun kutlu olsun

Dost bir kara gunde bir de doğum gununde belli olurSeni unutmayan bir dost

Haydi kalksana, guzelce bir hazırlansana, bugun senin gunun, yeni yaşın kutlu olsun

Nasıl soyliyim bilmiyorum Meraklandırmak da istemiyorum O yuzden hemen Seni cok seviyorum ve doğum gunun kutluyorum

Yaşananlar guzeldir mazide kalsa da,doğum gunun ozeldir Herkes hatırlamasa da

Ah canım! Yaşlandın mı sen! Merak etme sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsınİyi ki doğdun

Kucuk bir cenindin zamanında fetus oldun embriyo oldun bu hale geldin iyi ki doğdun

Doğum gunun mubarek olsun canım

Hem icten hem dıştan tum ictenliğimle doğum gunun kutlarım

Bugunu unuttum sandın dimi Hic unuturmuyum kankam benim Elektriğin icadının 25 yıl donumu kutlu olsun

İyiki doğdunBu mesajı sakla seneye masraf yaptırma

Yeni yaşını kutla eski yaşını şutla

Tatlı tatlı gulumser,insancıl hareketler doğum gunun ya bugun suprizler seni bekler

Plasentadan cıktığın gun kutlu olsun nice mutlu yıllaraimageskomikdogumgunukutlamamesaji5ad934aa236c8png

Tanıdığım en tatlı insansın, eşsiz bir dost, cok super bir arkadaşsın unutma ki cokda farklısın, hani tarkan diyor ya sen başkasın!

Yaşam dolu yaşlara bakım yap azcık saclara bugun doğum gunun senin hadi suslen gidelim barlara

Sana yaza yaza yaz geldimesaja zam geldidaha yazacaktim ama konturum bittiİyiki doğdun

Mutluluğun Turk Enflasyonu kadar yuksek, uzuntun memur maaşı kadar duşuk,geleceğin Demirelin keli kadar parlak olsun Doğum gunun kutlu olsun

Guneş kadar sıcak, kartanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz, imfdeki kadar bol paralı bir omur dileğiyle Mutlu yıllar

Nice yıllara doğum gunun az şekerli olsun

Üst Alt