İnanmıyorum bir yaş daha mı buyudun, yaşlandın sen artık ya gocme vaktin geldi senin Ama uzulme ya bikac doğum gununu daha kutlarsın heralde
Doğum gununu kutlarım az şekerli, bol tuzlu nice yıllara
Sanki dunyada bir sen eksikmişsin gibi doğmuşun ki eksikmişsin arkadaşım iyiki doğdun
Seni doğurtan ebenin taaa ellerini opeyim
Hmmmm bu mesajı neden atıyorum diye duşundum ama unuttum, inan hic hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldum imageskomikdogumgunukutlamamesaji5ad934aa236c8png Doğum gunun kutlu olsun
Pastan suslu doğum gunun kutlu olsun
Doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata, halada sacıyorsun ya nedir bizim senden cektiğimiz bi git kardeşim aydınlatma artık bizi imageskomikdogumgunukutlamamesaji5ad934aa236c8png doğum gunun kutlu olsun kardeşim
Bu gun sana kafa tatili verdim git bi doğum gununu kutla sonra gel Doğum gunun kutlu olsun
eski yaşımı şutlarım doğum gunumu kutlarım
Minareden atlarım doğum gunun kutlarım
Gunduzun yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun Doğum gunun kutlu olsun
Dost bir kara gunde bir de doğum gununde belli olurSeni unutmayan bir dost
Haydi kalksana, guzelce bir hazırlansana, bugun senin gunun, yeni yaşın kutlu olsun
Nasıl soyliyim bilmiyorum Meraklandırmak da istemiyorum O yuzden hemen Seni cok seviyorum ve doğum gunun kutluyorum
Yaşananlar guzeldir mazide kalsa da,doğum gunun ozeldir Herkes hatırlamasa da
Ah canım! Yaşlandın mı sen! Merak etme sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsınİyi ki doğdun
Kucuk bir cenindin zamanında fetus oldun embriyo oldun bu hale geldin iyi ki doğdun
Doğum gunun mubarek olsun canım
Hem icten hem dıştan tum ictenliğimle doğum gunun kutlarım
Bugunu unuttum sandın dimi Hic unuturmuyum kankam benim Elektriğin icadının 25 yıl donumu kutlu olsun