Bu tup bebek hatalıHep gaz cıkarıyor
Oğrenciler aşık olursa ders balayına cıkar
İlk seferde kazamazsan, sucu amirlerine at, ikinci seferde kazamazsan hile yap, ucuncu seferde kazanamazsan vazgec, salakligin alemi yok
Sen hic sahanda yumurta yedin mi? EvetPeki deplasmanda yedin mi?
Cok iyi halk oyunlari oynayan bir kazana ne deriz?Iyi oynayan kazansin!
Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yine bir salaklik yaptin ve farkinda degilsin demektir
Dokuz parmaginda dokuz marifet varBir parmagiyla hep burnunu karistiriyor
Sayin abone Aradiginiz istikamete dogru butun hatlar doludur Lutfen baska istikamete dogru telefon ediniz
Herkes saciyla oynarken, o favorisiyle oynuyordu O bir radiKEL
YAZILIDAN SIFIR ALDIM AMA ONEMLI OLAN KATILMAKTI
Kadin hakki diye birsey olmaz Hakki erkek ismi imageskomikespirilersizinkilerinizidebekliyorum5b00150720302png
Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim!
Sık sık ameliyat olun, iciniz acilir
Iki tur insan vardir: Iki tur insan vardirdiyenler ve demeyenler
Yasamaya ayri, yurutmeye ayri zaman mi ? Ben darbe kullaniyorum Yikiyorum Cikiyorum
Bilmemek ayip degil, Yeter ki caktirma
Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapin Cok zevkli oluyor
Abi beni niye anlamiyon Sende idrak yollari enfeksiyonu mu var?
Olum korkusu surekli degil mezarda biten gecici bir duygu
Ayda 800 milyon kazanmak ister misiniz? O zaman aya gidin
Son gulen sen olacaksin, cunku gec anliyorsun
Eger turist sezonundaysak neden onlari avlayamiyoruz?
Bir seyleri hatirlayamama ihtimaliniz seye baglidir, seye, hmmmm, kahretsin
Bu tup bebek hatali; Hep gaz kaciriyor
Bir fil elektrik direginden daha yuksege ziplayabilir mi? Elektrik diregi ziplayamaz ki!
Selam, ben Aydan Sener Hadi yaa Ben de Dunyadan HACI OSMAN DONGELOĞLU imageskomikespirilersizinkilerinizidebekliyorum5b00150720302png
Temel, Fransa'ya gitmis Tabelada Fransa yaziyomus!! Oda AAA! Burayi da mi Sabanci aldi Demiş
Adamin biri birgun eczaneye sinek ilaci almaya gitmis ve eczaci ona Sineginizin nesi var acaba?demis
imageskomikespirilersizinkilerinizidebekliyorum5b0015093c6acgif imageskomikespirilersizinkilerinizidebekliyorum5b00150720302png:biggrin:imageskomikespirilersizinkilerinizidebekliyorum5b00150720302png:f116:imageskomikespirilersizinkilerinizidebekliyorum5b00150720302pngiskin:imageskomikespirilersizinkilerinizidebekliyorum5b00150d6ce4cgif