Son Konu

Komik Hikayeler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kırmızı başlıklı kızın hikayesi (kurdun ağzından)

Her gun yaptığım gibi ormanı temizlemeye cıkmıştım Orman benim evim, temiz tutmak da benim gorevim Derken bir kız beliriverdi Kırmızı başlık ve peleriniyle cok şupheli bir gorunumu vardı Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek Bir kurnazlık peşindeydi mutlaka Bir sure dikkatle izledim bu garip kızı Elinde taşıdığı uzeri ortulu sepette kim bilir ne taşıyordu! Yuruyuşu bile normal değildi Yanına yaklaşıp ne yaptığını sorunca bana buyukannesinin evine gittiğini soyledi ama gel de inan Yine de bıraktım peşini kendi işime dondum Ama aklım o kıza takıldı bir kere Bir gidip bakayım doğru mu soyledikleri dedim kendi kendime; gercekten boyle bir buyukanne var mı? Siz olsaydınız gercekliğini kontrol etmek istemez miydiniz? Orman benim evim Ben hem ev sahibiyim, hem de diğer orman sakinlerine karşı sorumluyum

Neyse uzatmayayım Gittim, baktım ve gercekten bir buyukanne buldum Sorduğumda evet o kucuk kız benim torunumdedi Ben de sorumlu bir kişi olarak; bu kucuk kız yabancılarla konuşulmayacağını oğrenmemiş daha!dedim ve anlattım kucuk kızla karşılaşmamı Buyukanne de urperdi ve birlikte kucuk kıza bir ders vermeye karar verdik O yatağın altına saklandı, ben Onun geceliğini giydim, başlığını taktım ve yatağına yattım Kucuk kız birazdan iceri girdi Seslendi cevap verdim Ne şaşkın bir cocuk! Beni buyukannesi sanıvermişti Ben benim buyukannemi değil sesinden, kokusundan bile tanırım oysa ki Neyse bunlar bir şey sayılmaz, daha neler yaptı bilseniz Kulaklarımın nicin buyuk olduğunu sordu Ne ayıp şey hic sorulur mu! Yine de cocukluğuna verip yumuşak bir sesle cevapladım Seni iyi dinlemek icin Ama bu sefer kalkıp da burnumun nicin buyuk olduğunu sormaz mı! Kucuk kız hic mi hic terbiye almamış Ben zaten burnumu kendime kompleks haline getirdim, ozguvenim sallantıda Psikologlar, estetikciler Dunya para harcıyorum ama nafile Yine aldırmamaya calışırken bu sefer de ağzımın kocaman olduğunu yuzume vurmaz mı! Tabi ki kızdım, siz olsanız kızmaz mıydınız?

O sinirle ayağa fırlayıp peşinde koşturmaya başladım Birden ne olsa beğenirsiniz! Bir kocaman avcı elinde tufek kapıdan dalıverdi Beni seni hain kurt, buyukanneyi yedin değil mi?diye suclamaz mı ! Halbuki buyukannenin kılına bile dokunmadım, O da saklandığı yerden cıkıp beni korumaya calışmadı Malum yaşlılık, kulakları iyi duymuyor Avcı mahkeme yapmadan infaz kararımı verdi Tabi ben de adalet bulamayacağımı, hatta canımı yitireceğimi anlayıp pencereden zor attım kendimi Gecirdiğim buyuk korkunun sarsıntısı yetmiyormuş gibi o gun bu gun ormanda bile yuzumu rahat gosteremez oldum Adım haine cıktı

Yeter ArtıkBen Sucsuzum

Ameliyathane

doktor Kaan, kankası Necmi'yi bayıltmadan acık kalp ameliyatı yaparken;

+heyecan var mı heyecan
olmaz olur mu abi, yusuf yusuf yani

i şey olmaz, sana en cix ameliyatımı yapcam
ameliyatın cixi mi olur?

+ sana ozel bu ayaklarım tavana bağlı şekilde ameliyat etcem seni, tarihe geccez olm
neee ! manyak mısın yaa? olmuyom abi ben ameliyat falan

+ şaka olm şaka
kızacam ama ameliyat oncesi adamın yaptığına bak

+ euehue, yat bakim şuraya
sırtustu mu?

+yoq, yuzustu, hafifte şole doğuya doğru
niye ?

+ ya olm sacmalama, uzan şuraya sırtustu, sırtın ameliyat olacak sanki
şşş, hemşire hanımların onunde, ayıp oluyoo

+ onlar yabancı değil
bana yabancılar ama

+ neyse, nurten hanım, hastayı ameliyata hazırlayın

tamam, hazır hasta doktor bey

+ olm necmi, mayışmışın sen
ya bi git olm, cakır keyif olmuş gibiyim

+ euhue, ne guzel işte, icmeden sarhoş oldun
ne zaman bayılacam ben?

+ bayıltmadan ameliyat olcan sen
nasıl yani

+ bilincin hafiften yerinde olcak olm sıkılıyorum ameliyat esnasında,az muhabbet ederiz diye boyle yaptım
abi sen harbiden manyaksın haa

+ daha once denedim, bi şey olmadı
bismillahirrahmanirahimm

+ bak ne guzel imana da geldin
tovbe tovbe

+ evet, başlıyoruz, neşter lutfen
napcan neşteri

+ dişimde et kalmış, onu temizliyecem Necmicim, ameliyathanedeyiz,kebab salonunda değil sence ne yapabilirim neşteri?
olm kesecen mi beni diri diri?

+ yoq, once tırnaklarını sokcem, sonra tırnağın altındaki ete tuz surcez once eziyet, sonra vahşet yani fantazi yapalım demi az
ya niye ben Allahım niye?

+ olm sacmalama, acımıyacak diyorum sana
bak, eğer bir sakatlık yaparsan, yengeye tum yaptığın pislikleri anlatırım

+ hıng ! olm sus, hemşire hanımların yanında
Hani yabancı değildi **** onlar

+ tamam olm soz, acımıyacak haftaya halı saha macı var hasanlarla, o maca yetiştirmemiz lazım seni
abi bana su kaynatan araba muamelesi yapma
+ euheuhe, tamam olm kıpraşma, başlıyorum

carkkkkrkkkrkk ( derinin yarılma efekti )

abi bi hoş oldum, boyle sanki icim acıldı, bi huzur doldu

+ tabi olm, actık kalpten mideye kadar
harbi mi?

+ hı hı falla kanka senin icin kararmış, canını sıkan bir şey var
hadi ya

+ evet bak şurda, midenin sol tarafı kap kara olmuş du bakm hımm 3 vakte kadar bi haber alacaksın
olm dalga gecme, kahve falımı bu ya

+ euheuhe, yoq olm, gayet normal herşey şimdi damarları kontrol edelim evettt, uyuzluk yapan damarı buldum
napcan ona?

+ sokup atcam, yerine başka yerinden alacağımız bir damarı koycaz
yoq ben aldırmam başka yerden damar falan

+ ya olm bi sus, damarı accaz şimdi bi şeyci kalmıyacak
hangi damar bu

+ kalpten aorta giderken ilk koşeden sola don, ilerde ufak bir kılcal damar var, orda kime sorsan gosterirler
kaan !!!

+ olm sanki solesem bilcen damar işte hepsi aynı

(hooonngghghgrtrt )
+ zuhuahuaa
ne yaptın olm

+ bi şey yapmadım hafiften mideni sıktım bıraktım
deli misin olm niye kurcalıyon midemi

+ ehuehue, bayılıyom bu harekete, kusacak gibi oluyon dimi lan
hay seni emi

+ bak kanka, hazır acmışken başka istediğin bi şey var mı?
he, mideyle karaciğerin yerini değiştir sana zahmet

+ niyeki?
moda abicim moda, hic modayı takip etmiyo musun?

+ falla değişirim ama biraz zaman alır
ya abi bi git işine, hadi kapat da gidelim, akşam bizdesiniz, ona gore

tamam tamam, dur tel acayım hanıma

dıııttt dıııtttt
(Alo, Nalan, napıyon guzelim hic, bende aldım necmiyi ameliyat masasına, midesiyle falan oynuyom bak ne diycem, akşam necmilerdeyiz, ben cıkışta seni alırım hadi optum )

+ tamam necmi, sizdeyiz akşama
iyi iyi hadi abi, kapat şurayı, hava doldu icim yaaa

+ aslında mideyle karaciğerin yerini değiştirme fikri fena değildi ama
kaan !!

+ euheue, tamam lan tamam, kapatıyorm

Üst Alt