Romantik
Romantik olabilen kadının romantizm nedir bilmeyen kocasından inciler… Fazla halsiz ve güya uykulu olduğu bir sırada yanına yattım ve saçlarımı okşamasını istedim Şöyle dedi: “Bak ben elimi başının üstüne koydum, hadi sen kafanı sağa sola salla!
beklenmeyen misafirler
Geçen hafta pazar günü evde otururken aniden kapı çaldıannem kapıyı açıp aleyhinde hiç haber vermeden gelen misafirleri görür görmez hoşgeldiniz çağırmak yerine aaaaa fakat yufkam yok unum yok domates kalmadı nası olucak oysadie bi tepki verdi
İşte ! aradığım kız bu
Birincil yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı Elini çantasına attı Kurcaladı kurcaladı Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu Bir türlü bulamadı
Sonra o hoş cümle döküldü dudaklarından Evde mi bıraktım acaba? İşte o an aradığım kız bu dedim
Süpermen
Süpermen II filminde bir sokak sahnesi Yol kenarında tezgahta mevye satan bir adam bağırıp alıcı çekmeye çalışıyor Tabii söyledikleri İngilizce olduğu için anlayamıyoruz Ancak sağolsunlar daha aşağı yazıları yazanlar gayet güzel açıklamışlar: “Haydi karpuza gel! Kan çıkmazsa para yok!
Kurtlar vadisi
Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayınlanmaması için İnternet ’te anketlere katılıp RTÜK´ü aramamın sebebi ne siyasi görüşüm, ne dizinin içeriği ne de kuvvet Dizinin yayınlama saatinde eşim kumandayı alıp resmen televizyona kilitleniyor Çişini tutup arasını bekliyor, konuşmuyor, sorduğum sorulara cevap vermiyor, televizyonun önünden geçsem kızıyor Pişman mıyım? Hayır Aile saadetimiz için yaptım
oysa bağlama
Patronum X adlı şahıs ararsa bana bağlama değil de bişey de uydur diye talimatlar verdi X Adlı kişi 2 saat daha sonra aradı X bey ordamıdie sordu burda kim arıyordedim X adlı kişi deyince Benim ifadem hımm o süre yok burda toplantıda olabilir *