Son Konu

Komik İyi Geceler Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Komik İyi Geceler Mesajları

Sizler icin birbirinden komik sozler ve kısa mesajlar hazırladım arkadaşlar beğeneceğinizi umduğum komik ve eğlenceli iyi geceler mesajları ile sizleri başbaşa bırakıyorum

imageskomikiyigecelermesajlari20195ad9146e348b8

Bizim Evden Sesleniyorum İyi Geceler!!!

Hey sen! Evet evet sen! Bu mesaji bekleyen Artik uyuyabilirsin iyi geceler

Sebebi Ziyaretimiz Belli Bu Saatte Kız İsteyeceğimiz Yok İYİ GECELERDiyip Gideceğiz Kusurumuza Bakmayın Tatlı Alamadık Ee Malum Kriz Siz Tatlıyı Ruyanızda Gorursunuz

Bu mesaj burada biter ben uyumaya gider, uzatmayalım yeter Haydi iyi geceler

Bu mesaj burada biter ben uyumaya gider, uzatmayalım yeter Haydi iyi geceler

İyi geceler yesin seni keciler

Guneş batmış akşam olmuş saat 12 olmuş haydi iyi geceler

Sayın ruya tur yolcuları ruyalar alemine gitmekte olan aracımız kalkmak uzeredir lutfen yataklarınıza

Sebebi Ziyaretimiz Belli Bu Saatte Kız İsteyeceğimiz Yok İYİ GECELERDiyip Gideceğiz Kusurumuza Bakmayın Tatlı Alamadık Ee Malum Kriz Siz Tatlıyı

Ruyanızda Gorursunuz

İyi geceler opsun seni bu geceler

Her şeyin zamanı var; yaşamanın, sevmenin ve olmenin zamanı Ama şimdi uyumanın zamanı hadi bakim iyi geceler

Guneş batmış akşam olmuş saat 12 olmuş haydi iyi geceler

Şok Şok Şok Bu Gece Uyuyan Herkese 100 E Varan İndirimler Denk Geldi İyiliklerde 1000 Kata Varan Puanlar Sizi Bekliyor Not:ne Olur Affedin Kul Hakkı Dışı Kampanyasıdır İyi Geceler Diliyorum

Tum ruyalar rest cektim uyuyamıyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku cok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana dalıyorum iyi geceler

imageskomikiyigecelermesajlari20195ad9146fe7dec

Üst Alt