Seni, Tc kanunlarının Aşk maddesi gereğince izinsiz kalbime girmeden dolayı omur boyu kalbime hapis ediyorum
Deliye her gun sevgililer gunu Seni deli gibi seven delin
Kaynanamı kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olur
Aşk sozle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir
Adamın biri komsuya gitmiş hamile kalmış Cunku komsu kapıya kadar gecirmiş
Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım
Kendim icin bi şey istiyorsam namerdin Allah’ım anneme guzel bi gelin nasip et!! Aminnnnn
Doğru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmış Onuncu koyden sesleniyorum, Seni cok seviyorum
Atalarımız zamanında Orta Asya'dan cıkıp da ters yone gitselerdi, şimdi Japon olurduk
Gecen gun duşundumdu, evet dedim ben seviyorum umarım sende seviyorsundur Oyle ya kim sevmez ki dondurmayı ben bayılıyorum ya sen
Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek icin 3 tuşla, mutlu olmak icin 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla
Sen sutlac kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, ciğ kofte kadar yakıcı, dolma gibi cekici, bulgur gibi asıl ve icli kofte kadar mukemmel birisin
Mert hava yollarına ait 4260 sayılı sevgi ucağı o guzel kalbinize inmek icin izin istiyor eğer izin vermezseniz bu sevgi ucağı kamikaze dalışı yapacaktır
Ben seni, son Rondo biskuvimi verecek vede yolculuğa cıktığında arkandan Ulker cikolata yemeyecek kadar cok seviyoyum
Kız dediğin İstanbul gibi olmalıFethi zor,fatihi tek!!!
Akıllı olup dunyanın kahrını cekeceğine deli ol dunya senin kahrını ceksin
Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur
Turkum, Doğruyum, Calışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum
Sacımı supurge yaptım elektrik supurgesi cıktı beni terk etti
Tanrım kor oldum Artık kusura bakamıyorum
Seni sensiz de yasayabiliyorumEn azından kafamı dinliyorum
Adama sormuşlar karınızla ortak bi ozelliğiniz varmı ? demiş ki var aynı gunde evlendik
Ne yersen ye asit yapar ağzında FALIMA gerek yok zaten dişin yok ağzında
Erkekler neden kendileri ile ilgilenmeyen bayanların peşinden koşar ki ! Kopeklerin kullanamayacağı otomobillerin peşinden koşması gibi !
Gonlunde yer yoksa bana guzelim; fark etmez ben ayakta da giderim
Sen sen ol kapı onunde aşk yapma , aşkın gozu kordur ama komsununki asla imageskomiksozlerenguzelsozler5ad937167284cpng
Sana yaza yaza yaz geldimesaja zam geldidaha yazacaktım ama konturum bitti
Paranın ne onemi var onemli olan miktarı
Erkekler limona benzer baktıkca ağzın sulanır yedikce miden bulanır
Kadın hakkı diye bir şey yoktur,Cunku hakkı erkek ismidir
Oğlum mujde sana iş buldum! Nasıl iş ,bufede yedigun vereceksin
Icme Aşk Şarabından Acıdır Aman Dikkat et Kızım Babası Hocadır
Oyle yalnızdı ki Toplu Mezarlığa gOmulmeyi vasiyet etti
Tarihte 16 Devlet Kurmuş ve 15 Devlet Batırmış Bir Milletiz
Size Yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın cok zevkli oluyor
Sana yaza yaza yaz geldi Mesaja zam geldi Daha yazacaktım ama konturum bitti
Sen bir meleksin, dağda gezen ineksin, ot veririm yemezsin, Allah belanı versin
Bataryası zayıf ruyalarımda , kapsama alanı dışında kalan sevgilime Şebeke hatası nedeniyle ulaşamadım, şimdi yureğimde full ceken hattımla seninleyim
Bu mesaj ozel bir frekansla gonderilmiştir Zekilerde hafıza kaybı aptallarda kısa sureli korluk kavşakta olanlarda ise bir anlık gulumseme yapar
Aşk bir muz kabuğudur, dikkat etmezsen ayağın değil, hayatın kayar
Doğa'nın kanunu varsa Arif Sağ'ın sazı var
Doğru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmış Onuncu koyden sesleniyorum SENİ SEVİYORUM
Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayım Hangisini secsem diye hep ikilemdeyim
Hayatta uc arkadaş vardır,biri ekmek gibidir har zaman ararsın ,biri ilac gibidir gerektiğinde ararsın,biride mikrop gibidir o gelir seni bulur
Dun rampada gormuşler seni, dagıtmışsın şanzımanı freni,bizde asla yok oyle arıza, haydi durma sende takıl Oto Aygaz'a!
Aşk bir sudur , ic ic kudur !!! Aşk bir vişne ic ic kişne!!!
Aşk havuzuna aptallar duşer, ama beni ittiler!
Tanrı once erkeği yarattı sonra erkek sıkılmasın diye kadını yarattı,sonra erkek canına kıymasın diye tutunu,esrarı,kokaini yarattı