B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Kas 2023 #1 Laf olsun diye konuşmuyorum,konuşuyorum laf oluyor imageskomikyazilarcokkomikyazi5ad7382d4d849gif Kimseye bağlanmadım internete bağlandığım kadar Deli deliye sormuş sen hic aşık oldun mu diye? Deli deliye gulmuş ben niye delirdim diye Aşkımızın suya duşeceğini bilseydim balık olurdum komik yazılar :www Takıl bana hayatın renklensin,fazla takılma gokkuşağına donersin Takıl bana hayatın renklensin,fazla takılma gokkuşağına donersin Daire kiralayamıyorsan,kare kirala Oğretmenin vurduğu yerde gul biterHic morarmış gul olur mu? Uzumu ye,cekirdeğini de ye sahibi gelince onu da yersin Vakitsiz kilitlenen bilgisayar resetlenir Yuz defa soyleme,bir defa ornek ol Arabanızı fazla yıkamayın, uşutup hasta olabilir Cok yaratıcıyımdır,acayip sorun yaratırım Aşkımızı lekeleme,camaşır suyu cok pahalı Dunya batıyor yuzmeyi oğrenin Ayağını yorganına gore uzat, yoksa uşutursun Beyaz giyiyorum soz oluyor,siyah giyiyorum toz oluyor peki ben ne giyeyim? Ben cok alcak gonulluyumNicin?Yukseklik korkum var Yazılıdan sıfır aldım ama onemli olan katılmaktı Son gulen sen olacaksın,cunku gec anlıyorsun Bilmemek ayıp değil, yeter ki caktırma Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar Sacımı supurge yaptım elektrik supurgesi cıktı beni terk etti Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasın yapın Cok zevkli oluyor
Laf olsun diye konuşmuyorum,konuşuyorum laf oluyor imageskomikyazilarcokkomikyazi5ad7382d4d849gif Kimseye bağlanmadım internete bağlandığım kadar Deli deliye sormuş sen hic aşık oldun mu diye? Deli deliye gulmuş ben niye delirdim diye Aşkımızın suya duşeceğini bilseydim balık olurdum komik yazılar :www Takıl bana hayatın renklensin,fazla takılma gokkuşağına donersin Takıl bana hayatın renklensin,fazla takılma gokkuşağına donersin Daire kiralayamıyorsan,kare kirala Oğretmenin vurduğu yerde gul biterHic morarmış gul olur mu? Uzumu ye,cekirdeğini de ye sahibi gelince onu da yersin Vakitsiz kilitlenen bilgisayar resetlenir Yuz defa soyleme,bir defa ornek ol Arabanızı fazla yıkamayın, uşutup hasta olabilir Cok yaratıcıyımdır,acayip sorun yaratırım Aşkımızı lekeleme,camaşır suyu cok pahalı Dunya batıyor yuzmeyi oğrenin Ayağını yorganına gore uzat, yoksa uşutursun Beyaz giyiyorum soz oluyor,siyah giyiyorum toz oluyor peki ben ne giyeyim? Ben cok alcak gonulluyumNicin?Yukseklik korkum var Yazılıdan sıfır aldım ama onemli olan katılmaktı Son gulen sen olacaksın,cunku gec anlıyorsun Bilmemek ayıp değil, yeter ki caktırma Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar Sacımı supurge yaptım elektrik supurgesi cıktı beni terk etti Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasın yapın Cok zevkli oluyor