I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Eki 2017 #1 Söz olsun diye konuşmuyorum,konuşuyorum söz oluyor Kimseye bağlanmadım internete bağlandığım kadar Deli deliye sormuş sen hiç aşık oldun mu diye? Deli deliye gülmüş ben niye delirdim diye Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim balık olurdum komik yazılar :wwwlarcom Takıl bana hayatın renklensin,artı takılma gökkuşağına dönersin Takıl bana hayatın renklensin,artı takılma gökkuşağına dönersin Daire kiralayamıyorsan,kare kirala Öğretmenin vurduğu yerde gül biterHiç morarmış gül olur mu? Üzümü ye,çekirdeğini de ye sahibi gelince onu da yersin Vakitsiz kilitlenen bilgisayar resetlenir Yüz kere söyleme,bir kere misal ol Arabanızı fazla yıkamayın, üşütüp hasta olabilir Çok yaratıcıyımdır,garip sorun yaratırım Aşkımızı lekeleme,çamaşır suyu fazla fiyatı yüksek Dünya batıyor yüzmeyi öğrenin Ayağını yorganına göre uzat, yoksa üşütürsün Beyaz giyiyorum söz oluyor,siyah giyiyorum toz oluyor peki ben ne giyeyim? Ben çok hain gönüllüyümNiçin?Irtifa korkum var Yazılıdan sıfır aldım ama kayda değer olan katılmaktı Son gülümseyen sen olacaksın,çünkü geç anlıyorsun Bilmemek ayıp yok, yeter ancak çaktırma Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasın yapın Çok zevkli oluyor *
Söz olsun diye konuşmuyorum,konuşuyorum söz oluyor Kimseye bağlanmadım internete bağlandığım kadar Deli deliye sormuş sen hiç aşık oldun mu diye? Deli deliye gülmüş ben niye delirdim diye Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim balık olurdum komik yazılar :wwwlarcom Takıl bana hayatın renklensin,artı takılma gökkuşağına dönersin Takıl bana hayatın renklensin,artı takılma gökkuşağına dönersin Daire kiralayamıyorsan,kare kirala Öğretmenin vurduğu yerde gül biterHiç morarmış gül olur mu? Üzümü ye,çekirdeğini de ye sahibi gelince onu da yersin Vakitsiz kilitlenen bilgisayar resetlenir Yüz kere söyleme,bir kere misal ol Arabanızı fazla yıkamayın, üşütüp hasta olabilir Çok yaratıcıyımdır,garip sorun yaratırım Aşkımızı lekeleme,çamaşır suyu fazla fiyatı yüksek Dünya batıyor yüzmeyi öğrenin Ayağını yorganına göre uzat, yoksa üşütürsün Beyaz giyiyorum söz oluyor,siyah giyiyorum toz oluyor peki ben ne giyeyim? Ben çok hain gönüllüyümNiçin?Irtifa korkum var Yazılıdan sıfır aldım ama kayda değer olan katılmaktı Son gülümseyen sen olacaksın,çünkü geç anlıyorsun Bilmemek ayıp yok, yeter ancak çaktırma Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasın yapın Çok zevkli oluyor *