Son Konu

komıkmesajlar:):):):):)

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
komıkmesajlar Ilk seferde kazamazsan, suçu amirlerine beygir, ikinci seferde kazamazsan aldanma yap, üçüncü seferde kazanamazsan vazgeç, salakligin alemi değil Sen hic sahanda yumurta yedin mi? EvetPeki deplasmanda yedin mi? Cok iyi halk müziği oyunlari oynayan bir kazana ne deriz?Iyi oynayan kazansin! Kendini mutlu hissediyorsan, bir yerde yeniden bir salaklik yaptin ve farkinda degilsin demektir Dokuz parmaginda dokuz marifet varBir parmagiyla hep burnunu karistiriyor Gösterişsiz olunBen mükemmelligimi buna borçluyum Sayin abone Aradiginiz istikamete dogru tüm hatlar doludur Lütfen baska istikamete dogru telefon ediniz Herkes saçiyla oynarken, o favorisiyle oynuyordu O bir radiKEL YAZILIDAN SIFIR ALDIM LAKIN ÖNEMLI OLAN KATILMAKTI Kadin hakki diye birsey olmaz Hakki erkek ismikomikmesajlar5c56333fc440balt Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! Hayatta hiç bir seyi tamamlayamadim ama bu se Sik sik ameliyat olun, içiniz açilir Ilahi Ölüm Meleği sen adami öldürürsün Yazilidan sifir aldim ama önemli olan katilmakti Iki nesil insan vardir: Iki tür insan vardirdiyenler ve demeyenler Ahali üçe ayrilir: Saymasini bilenler, Saymasini bilmeyenler 1959 yilinda içilen kahvelerin hatiri dolmustur, duyurulur! Yasamaya ayri, yürütmeye ayri zaman mi ? Ben darbe kullaniyorum Yikiyorum Çikiyorum Bilmemek ayip degil, Yeter oysa çaktirma Sizde bit sampuani var mi? Kirlendi hayvanciklar Size yapilmasini istemediginiz bir seyi baskasina yapin Çok zevkli oluyor Abi beni niye anlamiyon Sende kavrama yollari enfeksiyonu mu var? Ölüm korkusu sürekli degil mezarda biten geçici bir duygu Siddete karsi savas açin! Siddet yanlilarini kursunlayin Ayda 200 milyon ister misiniz? O vakit aya gidin Besbinkere söyledim abartmayi birak Son güler yüzlü sen olacaksin, çünkü geç anliyorsun Eger turist sezonundaysak niçin onlari avlayamiyoruz? Bir seyleri hatirlayamama ihtimaliniz seye baglidir, seye, hmmmm, kahretsin! Bu tüp bebek hatali; Daima gaz kaçiriyor Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!! Bir fil elektrik direginden daha yüksege ziplayabilir mi? Elektrik diregi ziplayamaz fakat! Selamlama, ben Aydan Sener Hadi yaa Ben de Dünyadan Neil Armstrong Çocugun biri birgün kafasini islatmadan sampuanlamaya baslamis Annesi de: Olum hiç saç islatilmadan sampuanlanir mi? deyince çocuk: Ama anne bu sampuanda kuru saçlar içinyaziyor!!! Temel, Fransa'ya gitmis Tabelada Fransa yaziyomus!! Oda AAA! Burayi da mi Sabanci aldi?demis! Adamin biri birgün eczaneye sinek ilaci almaya gitmis ve eczaci ona Sineginizin nesi var acaba?demis Ege bir yunan gölü deeldir Ege bir Turk gölü de deeldir Binanaleyhh Ege bir göl deeldir (Kim söölemis bunu acaba) Iki adam muhabbet yapiyormus Ne muhabbeti demisler, geyik muhabbeti demisler Ne geyigi demisler, Ren geyigi demisler Ne reni demisler, el fRENi demisler Ne eli demisler, hanimeli demisler Ne hanimi demisler, konut hanimi demisler Ne evi demisler, dag evi demisler Ne dagi demisler, Agri Dagi demisler Ne agrisi demisler, bas agrisi demisler Ne basi demisler, kusbasi demisler Ne kusu demisler, muhabbet kusu demisler Ne muhabbeti demisler GEYIK muhabbeti demisler Ne geyigi demisler Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim  

Üst Alt