Son Konu

kopmalık bu bakkal amca

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
kopmalık bu bakkal amca abi bu şekerler ne değin + elindekiler 25 cebindekiler 50 kuruş yemedinmi abi 5 karton parlement versene + dur arkadan aliim alt tabi + bak şu daha aşağı taraftaki şekerler daha tatlı onlardan da (ç)al yine mi yemedi çabuk bırak o şekeri +hangi şekeri elindeki şekeri +hee bende cebimdekileri söylüyosun sandım Evladım çabuk bırak o şekeri yerine Hangi şeker? Ne şekeri Yemezler velet gördüm senii bi biskrem versem? Onu ne zaman yürüttün lan? Senden de bişi kaçmıyo Bakkal amca Elinde sakladıgın sekerı yerıne koyda konus eee nolcek bu devletın hali Bilmem sen cebındekılerıde kutuya koyarsan iyi olcek arka cebındekılerıde Sende de bısı kacmıo nan ben gıdıyom Donuna soktuklarınıda cıkarda öle gıt Bakkal amca bak kus gecıo Hani lan (çocuk kacar) (dısarda) Kac tane caldın lan 5 tane Hade lan huseyının rekoru 8 di ogrende gel olm ogrende gel O elindekiler ne öyle evladım şeker bakkal amca Ben sana kaç kez dedim çalmak kötü birşeydir diye velini çağır yarın gelsin Bende kaç kere dedim öğretmenden bakkal amca olmaz diye ne velisi ya :laugh::laugh::laugh:  

Üst Alt