bilgiliadam
Yeni Üye
Koşun Facebook Duvar Yazıları Burada ! facebook 2011 facebook duvar yazıları en yeni duvar yazıları görünmeyen duvar yazıları yepyeni duvar yazıları ile ilgili bilgiler burada melekler Artık hemencecik herkesin bir facebook hesabı var melekler kosunfacebookduvaryazilariburadamelekler5c5824c84bfb0alt Bü yüzden facebook hesabı nasıl açılır anlatmamıza gerek yok sanırım Yalnız forumumuzda facebook hesabınız kilitlendiyse veya facebook sohbet bölümünüz açılmıyorsa teknik destek bölümümüzden destek alabilirsiniz diyor ve facebook duvar yazıları isteyenler için yepyeni duvar yazıları listemize başlıyoruz İşte görülmemiş facebook duvar yazıları kosunfacebookduvaryazilariburadamelekler5c5824c87f422gifalt :tik: :tik: :tik: 1549280452 1549280452 kosunfacebookduvaryazilariburadamelekler5c5824c88321fkosunfacebookduvaryazilariburadamelekler5c5824c88321fkosunfacebookduvaryazilariburadamelekler5c5824c88321f Hayatı fazla güldürdük ;Fakat yaşam bizi hiç Tek Rakibim pentiım III Hissediyorum öyleyse varım İşi olmayan giremezİş ve Işçi Bulgu Kurumu Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar Hakkımı aradım meşgul çıktı Babama değerimi sordum; dünyalar kadar dedi dünyanın değerini sordum; beş para etmez dedi Hoşlanmak nehir, sevilmek şeker, bizim gibi gariban çayı tatsız içer ! Erkekler limona aynı; yedikçe ağzın sulanır, baktıkça miğden bulanır ! Seni sevdimde ne oldu ? Turkcell ve efes varlıklı oldu ! Aşk ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi lisede dram, imam hatip’ te haram ! Küfür şeytana yakışır, pişmanlık insana Aşk kadına yakışır, Sevmek ADAMA… Seveceksen ADAM GİBİ SEVECEKSİN!… YA DA defolup gideceksin! Hayatta iki şeye çok güveniyorum; Biri aynaya baktığımda gördüğüme Diğeri yukarı baktığımda göremediğime… Gönül kimi severse aşk onda güzeldir, başkasında kâr etmez! Biz hiç beceremedik sevmeyide terk etmeyide, aşk kokan dudakların aleyhinde direnmeyide… Değmesin ellerimiz buluşmasın bu gözler, yeniden erir gideriz unutulur yeminler… Ey sevgili gönülden neler geciyorken elden hicbirsey gelmiyordu Bende yalnızca seni sevmekle yetindim… Kimseyi kırmayayım diyorum, bir de bakıyorum kendim paramparçayım Bunca yaşadıklarınıza rağmen, eğer hala yalnızsanız; Allah sizi birilerinden koruyor demektir Bir yerini mi kestin ? Mis gibi hıyar koktu da ! Yokluk kader değildir, sadece kalıtsaldır Kendimi öldürüp intihar süsü verecem Bir Takım parazitler bağırsakta yaşar, bağırmasak da Vaktiyle kibirliydim; bundan böyle kusursuzum Ne değin sallarsan salla, Dört hatalı bir doğruyu götürür Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın Çok zevkli oluyor Kızda bir fizik var abi! Einstein yanında halt etmiş Bir erkek en fazla sevgilisini, en iyi karısını, en uzun annesini severmiş Benim için hayatta 8 kayda değer sey vardır: Pamuk prenses ve yedi cüceler Her türlü iyi hedef özen ile suistimal edilir Bu dek cehalet ancak tahsille olur! Nebati hayata girdim, amaç yeşillik olsun Benim bilgisayarım 2000′i görmeden öldü Halk konuşur, aptallar şamata yapar! Bilgisayar bir tutkudur buna kapilmayan mutludur Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı Baba mirası deil alın teri!!!(pentium75) Yaşam güzel olsaydı doğarken ağlamazdık Zeki olup aşık olmaktansa çılgın almak daha iyidir İnsan bir yaprak elbet bir gün solacak Gözden uzak olan, gönülden ırak olur Ama ben seni hala unutamadım Ya aşkıma karşılık ver Yada gerisinde eskittiğim ayakkabıların parasını Alkol tüm kötülüklerin anasıdır Belli Başlı gibi yar olmaz Bize bir dünya verdiniz ama uğrunda yaşanılacak bir şey vermediniz! Orduya katıl ve öbür dünyayı teşhis!! Gereksizce isyan etme gökyüzü benim kadar ağlayamazsın? Eğer evrende bizden başka uygarlık değil ise, büyük bir yer israfıyla aleyhinde karşıyayız!! Aşk karşısındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki geçen zamandır Yerin kulağı var derler…benimde kulağım var…peki ben yer miyim? Hayır yemem Her başarılı öğrencinin arkasından kopya olabilir Otelimizde hamam böceği bulunmaz, fareler onları temizliyor Abes şişelerin yok geçmeyen günlerin sarhoşuyum