S seocu Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,414 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 Köz Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet közlenmiş patlıcan ( ben ocakta közledim ) 2 adet közlenmiş kapya biber (konserve kullandım ) 1 adet orta boy kırmızı soğan 1 adet mısır (konserve kullandım ) 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz yarım limon suyu Köz Patlıcan Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Derin bir kabın içerisine patlıcanları doğruyoruz. Üzerine kapya biberleri ve kırmızı soğanı doğrayıp ilave ediyoruz. Mısırları da ekliyoruz. Üzerine zeytinyağı, tuz ve limon suyunu ilave edip karıştırıyoruz. Afiyet bal şeker olsun Köz Patlıcan Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Köz Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 adet közlenmiş patlıcan ( ben ocakta közledim ) 2 adet közlenmiş kapya biber (konserve kullandım ) 1 adet orta boy kırmızı soğan 1 adet mısır (konserve kullandım ) 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz yarım limon suyu Köz Patlıcan Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Derin bir kabın içerisine patlıcanları doğruyoruz. Üzerine kapya biberleri ve kırmızı soğanı doğrayıp ilave ediyoruz. Mısırları da ekliyoruz. Üzerine zeytinyağı, tuz ve limon suyunu ilave edip karıştırıyoruz. Afiyet bal şeker olsun Köz Patlıcan Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı