M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 11 Eki 2023 #1 Köz Salata Tanımı İçin Malzemeler 2 adet kapya biber 2 adet çarliston biber 2 adet patlıcan 1 adet soğan 2 adet domates Tuz Sosu için; 2 yemek kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı nar ekşisi 2 yemek kaşığı zeytinyağı Köz Salata Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patlıcan ve biberleri közleyelim kabuklarını soyalım temizleyelim. Soğanı jülyen başka materyalleri küp küp doğrayalım. Derin bir kabın içine alalım tuzunu damak zevkinize nazaran ayarlayalım. Sosunu hazırlayıp üzerine dökelim karıştırıp, servis tabağına alalım. Afiyet olsun ☺. Ben biraz fazla közleyip, dondurucuya koydum. Köz Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Köz Salata Tanımı İçin Malzemeler 2 adet kapya biber 2 adet çarliston biber 2 adet patlıcan 1 adet soğan 2 adet domates Tuz Sosu için; 2 yemek kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı nar ekşisi 2 yemek kaşığı zeytinyağı Köz Salata Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patlıcan ve biberleri közleyelim kabuklarını soyalım temizleyelim. Soğanı jülyen başka materyalleri küp küp doğrayalım. Derin bir kabın içine alalım tuzunu damak zevkinize nazaran ayarlayalım. Sosunu hazırlayıp üzerine dökelim karıştırıp, servis tabağına alalım. Afiyet olsun ☺. Ben biraz fazla közleyip, dondurucuya koydum. Köz Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı