B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Kas 2023 #1 2019 Kral Sozler Alemdeki En Kral Sozler Gozlerine Bakınca Gordum Kendimi, Kendime Bakınca Gordum Gozlerindeki Sevgiyi Seni Dun Gece Ruyaralarımda Gordum Bu Gece iSe hayallerimde yaşatacağım Siyahım Matemine Kapılsada hayatım, Siyahlıklar icinde Benim hayatım Biz Sevdikmi Namusumuz Gibi Severiz Şerefimiz Gibi Koruruz Bizim Sevgilerimiz Yalan Değildir Sevdikmi Kral Gibi Severiz, Sevdiğimiz icin oLursek Şiirlerimizke Gomuluruz Sevdiğimin Yanında Bulurum Kendimi, Aşkım icin Olurm Deli, Ne Kral Dinlerim Ne Deli, Hepsi Seyir eder Sevgimi Biz yere Duşen Sevgilerimizi Topladık yeniden Sevmek istedik, Bu Alemde En Kral Sevgi Bizimdir Aşmkımız hep Ebedi Sevgilere Yureğimi Kapadım Artık Gonlum Olmuş Tarumar Ben Olmuşum Derbeder, Sevmemki Artık kimseyi O benden Gitti Gideli Cezaevi Oldu Yuvamız Sevdalıyız Aşkımız icin Yatarız Alkol Damarlarımda Gezerken Sigara Ciğrelerimi inletirken, Yalnızca Sevdanın Acısını Cektim icimde Delikanlı Gibi Seven Adama Yoktur Kural da Kral da , Light Gibi Seven Adama Vardır Kural da Kral da Biz Sokaklarda Koşmayı Oğrendik Gulum, Ekmek Parası icin Savaşmayı Oğrendik, Sevgimiz icin Cinayetleri Ezberledik Biz Hayatı tesbih taşlarının Arasında Elimizden gecirdik Gulum, Bize Koymaz EN Kral oLum!!! Gozlerine baktıkca ağlasada gozlerim Ağlamak icinde olsa gozlerini ozledim Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama ; onun kadar soğuk olma bitanem ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєcιямєz αкℓıη∂αηgι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ oğяєη∂ιм вαвαм∂αηвαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη Sen benden ayrılmaya karar verecek kadar kuculduysen Ben senin uğrunda olumu goze alacak kadar buyudum demektir Kimine gore adamız, kimine gore yalanız Hepiniz rahat olun biz adamına gore muamele yaparız Alıntı
2019 Kral Sozler Alemdeki En Kral Sozler Gozlerine Bakınca Gordum Kendimi, Kendime Bakınca Gordum Gozlerindeki Sevgiyi Seni Dun Gece Ruyaralarımda Gordum Bu Gece iSe hayallerimde yaşatacağım Siyahım Matemine Kapılsada hayatım, Siyahlıklar icinde Benim hayatım Biz Sevdikmi Namusumuz Gibi Severiz Şerefimiz Gibi Koruruz Bizim Sevgilerimiz Yalan Değildir Sevdikmi Kral Gibi Severiz, Sevdiğimiz icin oLursek Şiirlerimizke Gomuluruz Sevdiğimin Yanında Bulurum Kendimi, Aşkım icin Olurm Deli, Ne Kral Dinlerim Ne Deli, Hepsi Seyir eder Sevgimi Biz yere Duşen Sevgilerimizi Topladık yeniden Sevmek istedik, Bu Alemde En Kral Sevgi Bizimdir Aşmkımız hep Ebedi Sevgilere Yureğimi Kapadım Artık Gonlum Olmuş Tarumar Ben Olmuşum Derbeder, Sevmemki Artık kimseyi O benden Gitti Gideli Cezaevi Oldu Yuvamız Sevdalıyız Aşkımız icin Yatarız Alkol Damarlarımda Gezerken Sigara Ciğrelerimi inletirken, Yalnızca Sevdanın Acısını Cektim icimde Delikanlı Gibi Seven Adama Yoktur Kural da Kral da , Light Gibi Seven Adama Vardır Kural da Kral da Biz Sokaklarda Koşmayı Oğrendik Gulum, Ekmek Parası icin Savaşmayı Oğrendik, Sevgimiz icin Cinayetleri Ezberledik Biz Hayatı tesbih taşlarının Arasında Elimizden gecirdik Gulum, Bize Koymaz EN Kral oLum!!! Gozlerine baktıkca ağlasada gozlerim Ağlamak icinde olsa gozlerini ozledim Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama ; onun kadar soğuk olma bitanem ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєcιямєz αкℓıη∂αηgι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ oğяєη∂ιм вαвαм∂αηвαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη Sen benden ayrılmaya karar verecek kadar kuculduysen Ben senin uğrunda olumu goze alacak kadar buyudum demektir Kimine gore adamız, kimine gore yalanız Hepiniz rahat olun biz adamına gore muamele yaparız Alıntı