K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 28 Kas 2023 #1 Kremalı Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı domates püresi 1 su bardağı krema 1 su bardağı süt 2 su bardağı su 2 tepeleme yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı tereyağı Kremalı Domates Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tereyağını eritip rengi dönene kadar kızdırıyoruz. Üzerine 3 su bardağı (Ben yazdan hazırladığım konserve domatesinden koydum) domatesi ekleyip, 10 dakika altı kısık şekilde kaynamaya bırakıyoruz. Süt, krema ve unu bir kap içerisinde blanderda iyice karıştırıp yavaş yavaş kaynayan domatesin üzerine ekliyoruz. 2 dakika bekleyip üzerine 2 su bardağı sıcak su ve tuzunu ekleyip 15 dakika en küçük ocakta pişmeye bırakıyoruz. En son tel süzgeçten geçirip, üzerine rende kaşar peynir ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. Kremalı Domates Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Kremalı Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı domates püresi 1 su bardağı krema 1 su bardağı süt 2 su bardağı su 2 tepeleme yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı tereyağı Kremalı Domates Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tereyağını eritip rengi dönene kadar kızdırıyoruz. Üzerine 3 su bardağı (Ben yazdan hazırladığım konserve domatesinden koydum) domatesi ekleyip, 10 dakika altı kısık şekilde kaynamaya bırakıyoruz. Süt, krema ve unu bir kap içerisinde blanderda iyice karıştırıp yavaş yavaş kaynayan domatesin üzerine ekliyoruz. 2 dakika bekleyip üzerine 2 su bardağı sıcak su ve tuzunu ekleyip 15 dakika en küçük ocakta pişmeye bırakıyoruz. En son tel süzgeçten geçirip, üzerine rende kaşar peynir ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. Kremalı Domates Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı