Son Konu

Kruton

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
*
Kruton Tarifi İçin Malzemeler

*Küp küp doğranmış bayat ekmek (tost ekmek böreği tarifimden artan kenar kısımlara 2 adet tost ekmeği daha ekledim)
*4 yemek kaşığı zeytinyağı
*1 dış sarımsak
*1 tatlı kaşığı kekik
*1 tatlı kaşığı pul biber
*Yarım çay kaşığı karabiber
*Biraz kimyon
*Tuz ( baharatlar in ölçüsünü ve tuzu kendi damak tadınıza göre ayarlayın *Tost ekmekleri bana tuzsuz geldiği için ilave ettim *Dilerseniz katmayabilirsiniz)

*
Kruton Tarifi Yapılışı Merhabalar ))))) Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum Bu tarifi bir önce paylaştığım tost ekmeği böreği tarifimden kalan kenar kısımları değerlendirmek amacıyla yaptım Sizlere de kolaylık olacağını düşünerek paylaşıyorum Özellikle çocuklarınızın ve aile bireylerinin severek tüketeceği lezzetli bir atıştırmalık cips Krutonlarınızı salatalarda çorbalarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz Ağzı kapaklı saklama kabın da 3 hafta saklayabilirsiniz Tabi o kadar süre yemeden durabilirsiniz Dilerseniz artık tarfimize geçelim
Sarımsağı iyice ezin Baharatları atıp yağı ekleyin ve iyice karıştırın *Ekmekleri küp küp doğrayın Pişireceğiniz tepsiye koyup hazırladığınız sosu ekleyerek iyice harmanlayın *200 derecelik fırında kızarana kuru yana *kadar pişirin Dikkat edin çok çabuk kızarıyor Afiyet olsun
*

Üst Alt