Son Konu

Kubat Bir Ayrılık Bir Yoksulluk Bir Ölüm Şarkı Sözü isteyenler için burada

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kubat Bir Ayrılık Bir Yokluk Bir Vefat Şarkı Sözü isteyenler için burada Kubat Bir Ayrılık Bir Yoksulluk Bir Ölüm Şarkı Sözleri Kubat Bir Ayrılık Bir Yokluk Bir Vefat Sultan dizisinin en son oynayan bölümünde Kubat'ın söylediği bir şarkı vardı, ne hikmetse acilen o şarkının adını hatırlamıyorum ama enfes bir şarkıydı ve dahası bilindik bir şarkıydıdakubatbirayrilikbiryoksullukbirolumsarkisozuisteyenlericinburada5c57a2eeb21e6alt Herneyse diyor ve sizlere bu yazımızda Kubat Bir Ayrılık Bir Yokluk Bir Ölmü şarkısı sözleri paylaşımında bulunuyorum Melek'lerkubatbirayrilikbiryoksullukbirolumsarkisozuisteyenlericinburada5c57a2eeb21e6alt 1549247210 1549247210 kubatbirayrilikbiryoksullukbirolumsarkisozuisteyenlericinburada5c57a2ef1870dkubatbirayrilikbiryoksullukbirolumsarkisozuisteyenlericinburada5c57a2ef1870dkubatbirayrilikbiryoksullukbirolumsarkisozuisteyenlericinburada5c57a2ef1870d Vara vara vardım şu kara taşa Yazılan geliyor sağ olan başa Aman aman aman aman oy Beni hasret ettin dosta kardaşa Bir ayrılık bir fakirlik biride ölüm Aman aman aman aman oy Nice sultanları tahtan indirdim Nicesinin gül benzini soldurdum Aman aman aman aman oy Nicesini dönmez yola gönderdin Bir ayrılık bir yokluk biride vefat Aman aman aman aman oy  

Üst Alt