Son Konu

Kucuk Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kısa Kucuk Mesajlar

Anlamlı Kucuk Mesajlar

Bir kucuk Aşk icimdeki Sana Buyuttuğum Senin icin Suladığım Bir Duygu Benimkisi

Kucuk kalbime Buyuk Hafrlerle yazdım Adını Adın kalbimde hayalin Gozlerimde Aşkım

Kucuk Sunyamın icinde Koskocaman Bir Sevgisin Bebeğim

Aşk Yaş tanımaz Kucuk Buyuk hangi Yaşta Olursan ol Kalbin Sevmeyi biliyorsa Aşk Kural tanımaz

Kucuğum Seviyorum Seni bebeğim ozluyorum Seni Hasretinle Prangalar vurdum Kucuk kalbime Bekliyorum Seni

Sigaramdaki Nefeslerimin Buyuk Umutları Bedenim icindeki Kucuk kalbimin Buyuk Umutlarısın

Gercek Sevgi Kucuk Duyguların Buyumesiyle Coğalır Sendeki ben Gibi Bebeğim

Kucuk Umutlarım var benim Seninle Kucuk hayallerim Var Sana Olan Sevgimle Kucucuk Ellerini ozledim Kucuğum benim

Kucuk Hataları Buyutme Sevgilim Kucuk Dunyama Buyuk umutlar ver sevgilim

Aşk Sayfamı yeniledim Seninle yeni bir dunya Kurdum kendime kucuk ama huzurlu seninle

Bukemez Bileğimi Acımasız hayat ismini Yazmışım kalbime Mutlu Olmak icin Hayal ediyorum Seni Acımasız hayat Kucuk Umutlarımı ALsada Seni Alamaz Hayatımdan Bebeğim

Yaşanacak EN buyuk Mutlulukların Sahibisin Yaşanacak En buyuk Dertlerin Gerisindesin Aşkım Dertler benim Sevincler Seninle Olsun Kucuk meleğim

Benim kalbim fabrika Cıkışlı Değil bebegim benim Kalbim Seninle işlenmis ALLAH vergisi Birtanem

Yaşanan Tum Buyuk Kucuk Mutluluklar Seninle Olsun Yaşadığım Sevinclerin Adı Sen ol Aşkım

Guzellikleri Seninle Acıları Dertlerimi giden gemilerde bıraktım ve yatım gemileri senin icin geldim mutlu olmak icin seni sevdim

Seni Duşunurken gozlerim parlıyor seni hayal ederken kalbim kıpır kıpır atıyor seni seviyorum aşkım

Hayata Karşı Asi Duygularımın Sahibisin Kalbimdeki Hayata isyan eden sesimsin bebeğim

Gul Sadece benim icin Hayat Sev Acımasız olan Hayata Karşı Sev! ben Seni ben Seni Severken Butun Dertlerimi Attım hayatımın gerisine

umut dolu sozlerimsin kucuk kalbimin tej sahibisin guzel sozlerimin rengisin seviyorum seni birtanemsin

Aşk Kitabıma Yazılmış En guzel isimsin hayatımı Adadığım Birtanemsin

Canımın Canı Kucuk Kalbimin Atar Damarısın, Sen Benim Dunyamın Nefes Alışısın

kucuk Sevgiler buyuk aşkları buyuk aşklar ise destanları yazar

yarınımı bekliyorum seninle kucuk sevgiler buyuttum senin icin kalbimde

Damarlarımdaki Kan, Sozlerimdeki ilahsın! hayatımda tek! Yaşamaya Değersin bebeğim

Seninle 1 Saat yetiyor Herşeyi unutmaya sadece guL bana ozaman seviyorum seni de bana! senin icin yaşıyorum bu dunyada

Sen Bir Guzelliğin En Zerafetli Gosterisi Sen Guzel Sozlerin En Anlamlısı Sen hayatımın Anlamı, Hayatımın Manası Olmuşsun bebeğim

Ne yazılar ne sozler yetmez Seni Anlatmaya Kucuk Hayallerim Bitmez yalnız Odamda Seviyorum Seni esir kalmışım kalbine sevmez beni senden başka kimse

kuculen umutlarımın buyuyen yarınlarısın aşkım

Hayat Bir işkence Seviyorum Seni Delice, Kucuk kalbim Ellerinde hadi cek beni kendine

Hayatımda Seveceğim tek İnsansın, hayatımda yarınlarımı vereceğim umutlarımsın

Emin Olki Bu Kalp Bir Sende hayat Buldu Bir Sen Bu kalbi Durdurursun Bebeğim

Üst Alt