B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Eki 2024 #1 Kucuk Sozler Kucuk Sozler Kısa Aşk Sayfamı yeniledim Seninle yeni bir dunya Kurdum kendime kucuk ama huzurlu seninle Sen Bir Guzelliğin En Zerafetli Gosterisi Sen Guzel Sozlerin En Anlamlısı Sen hayatımın Anlamı, Hayatımın Manası Olmuşsun bebeğim Aşk Yaş tanımaz Kucuk Buyuk hangi Yaşta Olursan ol Kalbin Sevmeyi biliyorsa Aşk Kural tanımaz Ne yazılar ne sozler yetmez Seni Anlatmaya Kucuk Hayallerim Bitmez yalnız Odamda Seviyorum Seni esir kalmışım kalbine sevmez beni senden başka kimse Kuculen umutlarımın buyuyen yarınlarısın aşkım Hayat Bir işkence Seviyorum Seni Delice, Kucuk kalbim Ellerinde hadi cek beni kendine Hayatımda Seveceğim tek İnsansın, hayatımda yarınlarımı vereceğim umutlarımsın Emin Olki Bu Kalp Bir Sende hayat Buldu Bir Sen Bu kalbi Durdurursun Bebeğim Kucuğum Seviyorum Seni bebeğim ozluyorum Seni Hasretinle Prangalar vurdum Kucuk kalbime Bekliyorum Seni Kucuk Hataları Buyutme Sevgilim Kucuk Dunyama Buyuk umutlar ver sevgilim Sigaramdaki Nefeslerimin Buyuk Umutları Bedenim icindeki Kucuk kalbimin Buyuk Umutlarısın Gercek Sevgi Kucuk Duyguların Buyumesiyle Coğalır Sendeki ben Gibi Bebeğim Kucuk Umutlarım var benim Seninle Kucuk hayallerim Var Sana Olan Sevgimle Kucucuk Ellerini ozledim Kucuğum benim alıntı
Kucuk Sozler Kucuk Sozler Kısa Aşk Sayfamı yeniledim Seninle yeni bir dunya Kurdum kendime kucuk ama huzurlu seninle Sen Bir Guzelliğin En Zerafetli Gosterisi Sen Guzel Sozlerin En Anlamlısı Sen hayatımın Anlamı, Hayatımın Manası Olmuşsun bebeğim Aşk Yaş tanımaz Kucuk Buyuk hangi Yaşta Olursan ol Kalbin Sevmeyi biliyorsa Aşk Kural tanımaz Ne yazılar ne sozler yetmez Seni Anlatmaya Kucuk Hayallerim Bitmez yalnız Odamda Seviyorum Seni esir kalmışım kalbine sevmez beni senden başka kimse Kuculen umutlarımın buyuyen yarınlarısın aşkım Hayat Bir işkence Seviyorum Seni Delice, Kucuk kalbim Ellerinde hadi cek beni kendine Hayatımda Seveceğim tek İnsansın, hayatımda yarınlarımı vereceğim umutlarımsın Emin Olki Bu Kalp Bir Sende hayat Buldu Bir Sen Bu kalbi Durdurursun Bebeğim Kucuğum Seviyorum Seni bebeğim ozluyorum Seni Hasretinle Prangalar vurdum Kucuk kalbime Bekliyorum Seni Kucuk Hataları Buyutme Sevgilim Kucuk Dunyama Buyuk umutlar ver sevgilim Sigaramdaki Nefeslerimin Buyuk Umutları Bedenim icindeki Kucuk kalbimin Buyuk Umutlarısın Gercek Sevgi Kucuk Duyguların Buyumesiyle Coğalır Sendeki ben Gibi Bebeğim Kucuk Umutlarım var benim Seninle Kucuk hayallerim Var Sana Olan Sevgimle Kucucuk Ellerini ozledim Kucuğum benim alıntı