B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Kurdele Nakışı Ayciceği Yapılışı Kurdele Nakışı Ayciceği Nasıl Yapılır Kurdele Nakışı Ayciceği Yapımı Kurdeleden Ayciceği Tekniğini adım adım yapım aşamaları ve Kurdele Tekniği Ayciceği Resimleri Ilk olarak 100 cm lik kurdeleyi 2 cm lik aralıklarla resimde gorulduğu gibi işaretleyiniz İşin ehli olanlar goz kararıyla yapabilir İğneniz ile ince aralıkla kurdeleyi teğerleyiniz Teğerleme işi bittikten sonra, ipi cekerek yavaş yavaş buzdurun Buzdurme aşamasında dikkat etmeniz gereken bir nokta da, buzduruken teğerlediğiniz bolmeleri hepsi aynı yonde olacak şekilde duzeltmenizdir Buzdurme işi bittikten sonra ciceğin iki ucu birleştirilip dikilir Kumaşa dikim aşamasında, cicek orta yerindeki dikiş yerlerinden monte edilir Tercihe gore ortasına kum boncuk da dikilebilir imageskurdelenakisiaycicegiyapimi5b05fce6dd99e imageskurdelenakisiaycicegiyapimi5b05fce802af5
Kurdele Nakışı Ayciceği Yapılışı Kurdele Nakışı Ayciceği Nasıl Yapılır Kurdele Nakışı Ayciceği Yapımı Kurdeleden Ayciceği Tekniğini adım adım yapım aşamaları ve Kurdele Tekniği Ayciceği Resimleri Ilk olarak 100 cm lik kurdeleyi 2 cm lik aralıklarla resimde gorulduğu gibi işaretleyiniz İşin ehli olanlar goz kararıyla yapabilir İğneniz ile ince aralıkla kurdeleyi teğerleyiniz Teğerleme işi bittikten sonra, ipi cekerek yavaş yavaş buzdurun Buzdurme aşamasında dikkat etmeniz gereken bir nokta da, buzduruken teğerlediğiniz bolmeleri hepsi aynı yonde olacak şekilde duzeltmenizdir Buzdurme işi bittikten sonra ciceğin iki ucu birleştirilip dikilir Kumaşa dikim aşamasında, cicek orta yerindeki dikiş yerlerinden monte edilir Tercihe gore ortasına kum boncuk da dikilebilir imageskurdelenakisiaycicegiyapimi5b05fce6dd99e imageskurdelenakisiaycicegiyapimi5b05fce802af5