bilgiliadam
Yeni Üye
O'na uyunuz O'nu ornek alınız ki O, sizde hergun yeniden doğsun Yureğinizi verin ki O'na, yarın orada sizinle olsun
Seviyoruz seni ey nebi Yıpranmış vakitlerde yıpranmayan tek GUL olduğun icin
Ey Mekke! Guzelliklerinle gizlendin, durdun Doğumunu mu beklerdin bu kutlu Rasulun sonsuz selam, salat, sana sevgili Peygamberim
O'nu anmayan hicbir gonul kalmasn
Gul Peygambere (sav) Lale Allah'a acılır
Gul sevginin tacıdır, her bahar bir gul taclanır O gul ki Muhammed'i hatırlatır
Ey Sevgili!!! Adın anılıyor yine Yine sevdalıların Sen diyor Sen derken onlar, Gonulleri şahlanıyor
Boyle bir sevgi gorulmedi Boyle bir aşk gorulmedi Sana duyulanların arasında
Ey Sevgili, Sen hala kırk yaşındasın ve hala ummetini başındasın
Bir gul aldım, sordum seni ona Anlattı seni bana doya doya Gel ruyama goreyim bir kez olsun o nurlu yuzunu, Goreyim seni icim nur dolsun Gullerin efendisi ey Muhammad (sav)
imageskutludogumhaftasimesajlari20195ad910dd6b5f5
Canım kurban olsun senin yoluna, Adı guzel, kendi guzel Muhammed
Allahın adıyla başladığınız her işte başarılar sizinle olsun kutlu doğum haftanız mubarek olsun
Yaratılmışların en hayırlısı, Peygamber efendimiz Hz Muhammed (sav) icin duygularımızı dile getirdiğimiz şu mubarek gunde salat veselam O'na olsun
imageskutludogumhaftasimesajlari20195ad910ded89e8
İslamın nurlu yuzu kalbine dolsun Makamınız cennet Hz Muhammed komşunuz olsun Gunlerinize mutluluk, gonlunuze saadet dolsun Kutlu doğum haftanız mubarek olsun
imageskutludogumhaftasimesajlari20195ad910e0a1cb2
Seviyoruz seni ey nebi Yıpranmış vakitlerde yıpranmayan tek GUL olduğun icin
Ey Mekke! Guzelliklerinle gizlendin, durdun Doğumunu mu beklerdin bu kutlu Rasulun sonsuz selam, salat, sana sevgili Peygamberim
O'nu anmayan hicbir gonul kalmasn
Gul Peygambere (sav) Lale Allah'a acılır
Gul sevginin tacıdır, her bahar bir gul taclanır O gul ki Muhammed'i hatırlatır
Ey Sevgili!!! Adın anılıyor yine Yine sevdalıların Sen diyor Sen derken onlar, Gonulleri şahlanıyor
Boyle bir sevgi gorulmedi Boyle bir aşk gorulmedi Sana duyulanların arasında
Ey Sevgili, Sen hala kırk yaşındasın ve hala ummetini başındasın
Bir gul aldım, sordum seni ona Anlattı seni bana doya doya Gel ruyama goreyim bir kez olsun o nurlu yuzunu, Goreyim seni icim nur dolsun Gullerin efendisi ey Muhammad (sav)
imageskutludogumhaftasimesajlari20195ad910dd6b5f5
Canım kurban olsun senin yoluna, Adı guzel, kendi guzel Muhammed
Allahın adıyla başladığınız her işte başarılar sizinle olsun kutlu doğum haftanız mubarek olsun
Yaratılmışların en hayırlısı, Peygamber efendimiz Hz Muhammed (sav) icin duygularımızı dile getirdiğimiz şu mubarek gunde salat veselam O'na olsun
imageskutludogumhaftasimesajlari20195ad910ded89e8
İslamın nurlu yuzu kalbine dolsun Makamınız cennet Hz Muhammed komşunuz olsun Gunlerinize mutluluk, gonlunuze saadet dolsun Kutlu doğum haftanız mubarek olsun
imageskutludogumhaftasimesajlari20195ad910e0a1cb2