B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Kuzey Guney Ruyanda Gorsen İnanma Sozleri arkadaş sen bu değilsin gorunuş sadece giysin arkadaş niye gucendin alıştım karıştım ben sana ruyanda gorsen inanma arkadaş sen bu değildin bilmem sadece ismin arkadaş niye değiştin alıştım karıştım ben sana ruyanda gorsen inanma arkadaş sen bu değilsin yaşın sadece fikrin arkadaş niye gucendin alıştım karıştım ben sana ruyanda gorsen inanma sana boynumuz eğri sanma hakkımızı gelir alırız zorla saklayacak yuzum yok ruyanda gorsen inanma
Kuzey Guney Ruyanda Gorsen İnanma Sozleri arkadaş sen bu değilsin gorunuş sadece giysin arkadaş niye gucendin alıştım karıştım ben sana ruyanda gorsen inanma arkadaş sen bu değildin bilmem sadece ismin arkadaş niye değiştin alıştım karıştım ben sana ruyanda gorsen inanma arkadaş sen bu değilsin yaşın sadece fikrin arkadaş niye gucendin alıştım karıştım ben sana ruyanda gorsen inanma sana boynumuz eğri sanma hakkımızı gelir alırız zorla saklayacak yuzum yok ruyanda gorsen inanma