T teknoloji Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,992 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 9 Kas 2023 #1 Labneli Köz Mantarlı Patlıcan Salatası Tanımı İçin Malzemeler 4 tane patlıcan 1 tane havuç 6 tane mantar 1 tane kapya biber Yarım demet maydonoz (olmadığı için ben koymadım) 1 küçük kase kaşar peyniri 1.5 yemek kaşığı dolusu labne peyniri 1 yemek kaşığı yoğurt Tuz Zeytinyağı 2 diş sarımsak Labneli Köz Mantarlı Patlıcan Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patlıcan ve biberlerlere delikler açılır. Mantarlarla birlikte fırında 200 derecede közlenir. Kaşar peyniri rendelenir, maydonoz kıyılır. Havuç rendelenir ve tavada az yağda birkaç dakika sotelenir. Patlıcan ve biberler çabucak soyulur ve çok soğutmadan üzerine kaşar peyniri eklenir. Közlenen mantar küçük doğranır. Havuç, maydonoz ve mantarlar patlıcanlara eklenir. Üzerine labne peyniri, yoğurt, tuz sarımsak eklenerek güzelce karıştırılır. En son üzerine zeytinyağı gezdirilerek servis edilir. Afiyet olsun Labneli Köz Mantarlı Patlıcan Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Labneli Köz Mantarlı Patlıcan Salatası Tanımı İçin Malzemeler 4 tane patlıcan 1 tane havuç 6 tane mantar 1 tane kapya biber Yarım demet maydonoz (olmadığı için ben koymadım) 1 küçük kase kaşar peyniri 1.5 yemek kaşığı dolusu labne peyniri 1 yemek kaşığı yoğurt Tuz Zeytinyağı 2 diş sarımsak Labneli Köz Mantarlı Patlıcan Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patlıcan ve biberlerlere delikler açılır. Mantarlarla birlikte fırında 200 derecede közlenir. Kaşar peyniri rendelenir, maydonoz kıyılır. Havuç rendelenir ve tavada az yağda birkaç dakika sotelenir. Patlıcan ve biberler çabucak soyulur ve çok soğutmadan üzerine kaşar peyniri eklenir. Közlenen mantar küçük doğranır. Havuç, maydonoz ve mantarlar patlıcanlara eklenir. Üzerine labne peyniri, yoğurt, tuz sarımsak eklenerek güzelce karıştırılır. En son üzerine zeytinyağı gezdirilerek servis edilir. Afiyet olsun Labneli Köz Mantarlı Patlıcan Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı