D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Kas 2023 #1 Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı leblebi tozu 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı un Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Yoğurma kabına un hariç bütün materyalleri koyup yoğuruyoruz. Unu da azar azar ek edip kurabiye hamurumuza hal veriyoruz . Ben dondurma kaşığı ile biçim verdim siz nasıl istek ederseniz o denli yapabilirsiniz. Evvelce ısıttığımız 160 derece fırında 10 dakika pişiriyoruz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun Leblebili Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı leblebi tozu 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı un Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Yoğurma kabına un hariç bütün materyalleri koyup yoğuruyoruz. Unu da azar azar ek edip kurabiye hamurumuza hal veriyoruz . Ben dondurma kaşığı ile biçim verdim siz nasıl istek ederseniz o denli yapabilirsiniz. Evvelce ısıttığımız 160 derece fırında 10 dakika pişiriyoruz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun Leblebili Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı