bilgiliadam
Yeni Üye
Liam Neeson Müslüman mı Oluyor? liam neeson liam neeson 2019 Geçtiğimiz Aralık ayında film çekimleri için ülkemize gelen Oscaslı ünlü oyuncu Liam Neeson, garip açıklamalarda bulşunmuş meleklerliamneesonmuslumanmioluyor5c4e6ba8b8a8balt Ezan sesinden fazla etkilendiğini söyleyen Neeson müslüman olmayı mı düşünüyor dersiniz? Haberin detaylarını yayınlıyoruzliamneesonmuslumanmioluyor5c4e6ba8b8a8balt 1548643235 1548643235 liamneesonmuslumanmioluyor5c4e6ba92c299liamneesonmuslumanmioluyor5c4e6ba92c299 liamneesonmuslumanmioluyor5c4e6ba92c299 Meşhur Hollywood yıldızı Liam Neeson'dan (59), garip tanımlama Geçen aralık ayında ‘Taken 2’ filminin çekimleri için İstanbul’a gelen ve koyu bir Katolik olan Neeson, bu ziyaret esnasında ezandan çok etkilendiğini itiraf etti İngiliz The Sun Gazetesi’ne konuşan Neeson “Ezan sesi birincil hafta beni deli ediyordu ancak sonra kendimi bulmamı sağladı dedi İstanbul’da 4 bin cami olduğunu ifade eden Neeson şunları söyledi: “Müezzin günde 5 defa namaza çağırıyor Ilk ilk olarak bunun bir delilik olduğunu düşünüyorsun Ses seni rahatsız ediyor Ancak sonradan ruhani duygular devreye giriyor İşte bu mükemmel bir olay Camileri gezdim Bazıları öyle muhteşemdi fakat şaşkına döndüm Gerçekte de ezan sesi ve bu müthiş camilerin içinde hissettiğim ruhani duygular bana Müslüman olmayı düşündürdü ÜNİVERSİTEYİ YARIDA BIRAKTI Tanrı ve ateizm hakkında kitaplar okuduğunu ve ziyaret sırasında İstanbul’a hayran olduğunu söyleyen Liam Neeson, Kuzey İrlanda’da koyu Katolik bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi Neeson’un yeteneğini ilk keşfeden lisedeki öğretmeni oldu Ailesinin zoruyla üniversitede fizik eğitimi almaya başlayan Neeson, okul yılları her tarafında aralıksız olarak drama derslerini peşine düşüp takip etmeye çalıştı böylece akademik hayatında başarısız olan meşhur aktör, üniversiteyi yarıda bıraktı Dağıtılmış tiyatro oyunlarında rol bölge Neeson, yönetmen Martin Boorman kadar keşfedildi ve 1981 yılında “Excalibur adlı filmde rol aldı Tiyatrolardan beyazperdeye transfer olan Neeson en büyük çıkışını Steven Spielberg’ün yönettiği Schindler’in Listesi filmiyle yaptı Neeson filmdeki rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar’a namzet oldu Ancak ödülü Tom Hanks’e kaptırdı Neeson, Yıldız Savaşları ve Cennetin Krallığı gibi sayısız filmde oynadı KARISI KAYAK KAZASINDA ÖLDÜ Liam Neeson, yılında 45 yaşındaki eşi Natasha Richardson’ı kaybetti İngiliz oyuncu Richardson, Kanada’da Mont Tremblant Kayak Merkezi’nde geçirdiği bir kaza sonucu, gerekli olmasına karşın kask takmadığı için başından ağır yaralanmıştı Richardson doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamamıştı Eşinin ölümüyle baskı günler geçiren Neeson çocukları doğru hayata tutundu Aşk defteri şişmiş Yıldız Savaşları filminde bir Jedi ustasını canlandıran Liam Neeson, Julia Roberts, Barbra Streisand ve Brooke Shields ile aşk yaşadı ALTINA İŞEDİ Geçen sene Asmalımescit’te bir mekânda eğlenen Neeson, oteline dönerken sıkışınca kuytu bir köşede tuvaletini yapmaya çalışırken gazetecilere yakalanmıştı Aşırı alkollü olan Neeson, toparlanmaya çalışırken pantolonuna işemişti habertürk id