G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 Eki 2024 #1 Limonata (Resimli) Tanımı İçin Malzemeler 3 adet portakal 2 adet limon 1 su bardağı toz şeker 1 yahut 1,5 su bardağı su Limonata (Resimli) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Limon ve portakalın kabuklarını rendenin küçük tarafıyla rendeliyoruz. Portakal ve limonumuzun kalan kabuklarını soyuyoruz. Bir kaç kesime kesip rendelediğimiz kabukların üzerine ekliyoruz. Tozşekeri de ekleyip elimizle uygunca karıştırıyoruz. Üzerine suyumuzu da ekleyip üzerini örtüp yarım saat buzdolabında bekletiyoruz. Ben portakal ve limonun tadı daha çok gelsin diye 1 litre su kullandım. Yarım saat bekleyen limonatamızı alıp bir tülbent yardımıyla süzüyoruz. Afiyet olsun. Limonata (Resimli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Limonata (Resimli) Tanımı İçin Malzemeler 3 adet portakal 2 adet limon 1 su bardağı toz şeker 1 yahut 1,5 su bardağı su Limonata (Resimli) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Limon ve portakalın kabuklarını rendenin küçük tarafıyla rendeliyoruz. Portakal ve limonumuzun kalan kabuklarını soyuyoruz. Bir kaç kesime kesip rendelediğimiz kabukların üzerine ekliyoruz. Tozşekeri de ekleyip elimizle uygunca karıştırıyoruz. Üzerine suyumuzu da ekleyip üzerini örtüp yarım saat buzdolabında bekletiyoruz. Ben portakal ve limonun tadı daha çok gelsin diye 1 litre su kullandım. Yarım saat bekleyen limonatamızı alıp bir tülbent yardımıyla süzüyoruz. Afiyet olsun. Limonata (Resimli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı