B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 18 Haz 2024 #1 Local Yorgunum Ben Şarkı Sozleri Local Yorgunum Ben Yine doldu gozlerim aşkın yorgunuyum ben yorgunuyum ben Beni sensiz duşunemem artık bir yanım sen diğer yanım sen Kalbim artık karaları bağlar sensiz ruhumun ipinide cekerim Sen bilmezsin buraları guzelim her taraf isyan kar beyazım Gozlerinde ben vardım bir koşede solduğum Benim adımı unuttun hayallerinle avundum Yokluğunda bir kalem birde kağıt buldum Gitti artık son guneş golgesinde bulundum Olmaz oldu sabahlar doğmaz oldu guneşim Sensizliğin vurgunuyum dunyamda yok eşin Ne zaman bir gonca gorsem bitik gomlum kıskanır Senden gelen her cefaya bu canımı adadım Gun gelirde doner dunya doner donmez kaderim El sevipte sarar seni işte bu olur sebebim Ellerinin sıcaklığını daha şimdiden ozledim Gel gelelim acma arayı ozet seni ozledim Aynalara bakamadım tanıyamadım kendimi Ben beni unuttum coktan sildim artık don geri Her akşamda boş kadeh dort yanımda bol keder Butun devran vız gelir sen yanımda ol yeter Yine doldu gozlerim aşkın yorgunuyum ben yorgunuyum ben Beni sensiz duşunemem artık bir yanım sen diğer yanım sen Kalbim artık karaları bağlar sensiz ruhumun ipinide cekerim Sen bilmezsin buraları guzelim her taraf isyan kar beyazım Olmadı olmadı sensiz olmadı gonlum ser sefil karaları bağlarım Olmadı olmadı kalbim dolmadı gonlum ser sefil karaları bağlarım Olmadı olmadı sensiz olmadı gonlum ser sefil karaları bağlarım Olmadı olmadı kalbim dolmadı gonlum ser sefil karaları bağlarım Yine doldu gozlerim aşkın yorgunuyum ben yorgunuyum ben Beni sensiz duşunemem artık bir yanım sen diğer yanım sen Kalbim artık karaları bağlar sensiz ruhumun ipinide cekerim Sen bilmezsin buraları guzelim her taraf isyan kar beyazım
Local Yorgunum Ben Şarkı Sozleri Local Yorgunum Ben Yine doldu gozlerim aşkın yorgunuyum ben yorgunuyum ben Beni sensiz duşunemem artık bir yanım sen diğer yanım sen Kalbim artık karaları bağlar sensiz ruhumun ipinide cekerim Sen bilmezsin buraları guzelim her taraf isyan kar beyazım Gozlerinde ben vardım bir koşede solduğum Benim adımı unuttun hayallerinle avundum Yokluğunda bir kalem birde kağıt buldum Gitti artık son guneş golgesinde bulundum Olmaz oldu sabahlar doğmaz oldu guneşim Sensizliğin vurgunuyum dunyamda yok eşin Ne zaman bir gonca gorsem bitik gomlum kıskanır Senden gelen her cefaya bu canımı adadım Gun gelirde doner dunya doner donmez kaderim El sevipte sarar seni işte bu olur sebebim Ellerinin sıcaklığını daha şimdiden ozledim Gel gelelim acma arayı ozet seni ozledim Aynalara bakamadım tanıyamadım kendimi Ben beni unuttum coktan sildim artık don geri Her akşamda boş kadeh dort yanımda bol keder Butun devran vız gelir sen yanımda ol yeter Yine doldu gozlerim aşkın yorgunuyum ben yorgunuyum ben Beni sensiz duşunemem artık bir yanım sen diğer yanım sen Kalbim artık karaları bağlar sensiz ruhumun ipinide cekerim Sen bilmezsin buraları guzelim her taraf isyan kar beyazım Olmadı olmadı sensiz olmadı gonlum ser sefil karaları bağlarım Olmadı olmadı kalbim dolmadı gonlum ser sefil karaları bağlarım Olmadı olmadı sensiz olmadı gonlum ser sefil karaları bağlarım Olmadı olmadı kalbim dolmadı gonlum ser sefil karaları bağlarım Yine doldu gozlerim aşkın yorgunuyum ben yorgunuyum ben Beni sensiz duşunemem artık bir yanım sen diğer yanım sen Kalbim artık karaları bağlar sensiz ruhumun ipinide cekerim Sen bilmezsin buraları guzelim her taraf isyan kar beyazım