B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo dana kavurmalık et Kekik Pul biber Tuz Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kavurmalık eti evvel yüksek ateşte orta ara karıştırarak mühürledim. Et rengi dönünce kısık ateşe aldım. Et sulanarak pişerken 15-20 dk orta ile karıştırdım. 1,5 saat sonra suyunu çekti birebir vakitte yumuşadı pişti. Hafifte kendi yağında kavurdum. En son baharatları ve tuzunu ekledim. Lokum üzere pişen kavurmamı servise sundum ️ Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo dana kavurmalık et Kekik Pul biber Tuz Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kavurmalık eti evvel yüksek ateşte orta ara karıştırarak mühürledim. Et rengi dönünce kısık ateşe aldım. Et sulanarak pişerken 15-20 dk orta ile karıştırdım. 1,5 saat sonra suyunu çekti birebir vakitte yumuşadı pişti. Hafifte kendi yağında kavurdum. En son baharatları ve tuzunu ekledim. Lokum üzere pişen kavurmamı servise sundum ️ Lokum Kıvamında Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı