M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Kas 2023 #1 Lübnan Mutfağının En Lezzetli Mezesi Mütebbel Mezesi (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 2 adet közlenmiş patlıcan 4 yemek kaşığı yoğurt (Süzme yoğurt olursa daha hoş olur) 1 yemek kaşığı tahin 1 diş ezilmiş sarımsak 1 yemek kaşığı doğranmış maydanoz Yarım limon suyu 1 çay kaşığı tuz Üzeri İçin Zeytinyağı Toz biber Süslemek İçin Ceviz Lübnan Mutfağının En Lezzetli Mezesi Mütebbel Mezesi (Videolu) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 2 adet patlıcanı közleyelim ve doğrayalım. Sarımsağı ezelim. Maydanozu minik minik doğrayalım. Bir kaseye doğranmış patlıcan yoğurt maydanoz sarımsak limon suyu tahin ve tuz hepsini ekleyelim ve karıştıralım. Üzerine zeytinyağı ve toz biberi yakalım üzerine gezdirelim doğranmış ceviz ekleyelim. Ben cevizi bu mezeye çok yakıştırıyorum. Çok bekletmeden servis edelim ki sulanmasın. Siz dilediğiniz üzere süsleyip servis edebilirsiniz. Memnun kalın
Lübnan Mutfağının En Lezzetli Mezesi Mütebbel Mezesi (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 2 adet közlenmiş patlıcan 4 yemek kaşığı yoğurt (Süzme yoğurt olursa daha hoş olur) 1 yemek kaşığı tahin 1 diş ezilmiş sarımsak 1 yemek kaşığı doğranmış maydanoz Yarım limon suyu 1 çay kaşığı tuz Üzeri İçin Zeytinyağı Toz biber Süslemek İçin Ceviz Lübnan Mutfağının En Lezzetli Mezesi Mütebbel Mezesi (Videolu) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır 2 adet patlıcanı közleyelim ve doğrayalım. Sarımsağı ezelim. Maydanozu minik minik doğrayalım. Bir kaseye doğranmış patlıcan yoğurt maydanoz sarımsak limon suyu tahin ve tuz hepsini ekleyelim ve karıştıralım. Üzerine zeytinyağı ve toz biberi yakalım üzerine gezdirelim doğranmış ceviz ekleyelim. Ben cevizi bu mezeye çok yakıştırıyorum. Çok bekletmeden servis edelim ki sulanmasın. Siz dilediğiniz üzere süsleyip servis edebilirsiniz. Memnun kalın