Son Konu

lütfen bir yanıt istiyorum

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Selamlama arkadaşlar!! sizlere benim 1 senedir kafamı kurcalayan ve büyüklerime, saygı duyduğum ağabeylerime, bu işlerde ustalaşmış arkadaşlarıma hatta aileme bile sorduğum bir sorudur bu, sizinde fikirlerinizi merak ettiğim için sizlere bu soruyu soracağım

Bir kız evlenmekte seni diretiyorsa ne yaparsın yanı özet olarak evlenelim diye kafanın etini yiyosa hangi yollara başvurursun? Sorum bu dostlarım

derhal de geleyim kendi özelliklerime konuyu daha iyi anlamanız için Üniversite 4 SINIF inşllh bitecek bu sene kız arkadaşımda hem öyle 2 buçuk senedir çıkıyoruz mutluyuz hiçbir sorun değil yalnızca son 1 yıldır evlenme olayı tek büyük tartışma noktamız oldu şöyle açıklayayımsiyaset bölümü okuyorum geleceği parlak bi bölüm kız arkadaşımda benzer bölümde şu anda ben diyorum ki ''kız arkadaşıma mesleğimizi elimize almadan adım atamayız onun için beklemek zorundayız nezaman fakat kendi ayaklarımızın üstünde birimiz dahi dursa ozaman nişanla birincil adımı atarız diyorum'' bölümümü söyledim yanlış anlamayın hava olsun diye yok sadece olayı daha ayrıntılı bilin diye çünkü olduki kpss yi kazanamadım gereken puanı alamadım yada aldım atanamadım istediğim meslek olmadı gibi olasılıklar sıralıyorum sizlere bunlardan herhangi birisi olursa 1 yıl ummak zorundayız diğer sınavı yani askerlik denilen bi durum var oda araya girerse 2 seneyi kafadan sil e şimdi ben bu kıza umut vermekte istemiyorum ''evleniriz'' dediğimde üniversite biterbitmez nişan diyo bana banada o ters ailem müsade vermez bir ikincisi ben onu kaldıramam iş yok zor değil, parmağımda nişan yüzüğü buda olmaz keza adam gibi bir mesleğe girmeden de hayatta başlamam çalışmaya 5 sene okumuşum kpssb den memur almak için mi okudum bazende '' işe girdikten daha sonra diyorum yaparız'' dediğimde de hee sen beni atlatmaya çalışıyosun bunca sene boşuna oyalandık gibi sözler alıyorum karşılığında insanda isteristemez kırılıyor arada sevgi, saygı var çünkü ben ne yapacam bilmiyorum size bunları anlattığım dostlarımın bana verdiği çoğunlukla cevap şu: ''prensiblerine uymuyorsa ayrıl'' işte onu yapamam bazıları için çok basit çünkü hiç bişey paylaşmamışlar yemiş içip sıçmışlar biz pek yapmadık herşeyi silip atmam imkansız onunla elde etmek istiyorum lakin üniversite bittikten daha sonra bizi bağlayacak sadece telefon görüşmeleri olacak öylede nereye kadar sürer ben çkaledeyim o trabzonda ben ne yapabilirim ne olur yardım edin

Üst Alt