uzunca bir zaman kimseyle çıkmıyordum ve karşıma biri çıktı 2 ay peşimden koştu ben istemedikçe o ısrar etti fazla sevdiğini söylüyordu bu sırada çıktığı vardı ve ondan kurtulup tamamen bana geleceğini söylüyordu en sonunda böylece oldu herşeyden vazgeçti benim için ben baya bi vakit konuştuktan sonradan deneyelim dedim ve çıkmaya başladık her şey fazla iyiydi 1 buçuk ay çıktık ve sonra sorunlar çıkmaya başladı ufak tefek sorunlardı ama ben ayrılmak istedim ayrıldık 2 gün daha sonra barıştık sonradan bitmiş ayrıldık ve her yerde barıştıko bana ayrılık olmasın soğukluk olur falan diyordu ama ben bu kadar ciddiye almamıştım en son barışmamızdan daha sonra soğuk davranıyordu bana seviorum diodu lakin soğuktu alışmaya çalışıorum diodu her zaman dürüst oldu bana açıkca söylüyordu bunları ve sonunda ayrıldık 2 hafta sonra onu gördüğümde benimle tekrar barışmak istedi bende burnu biraz sürtülsün istedim lakin barışıcaktım o da dalga geçtiğimi düşündü ve ne mesaj ne bişey yoktu artıkson konusmamızda bittiğini söyledi,benim yüzümden bu hallere geldiğimizi söyledi ve senden başkası olmıycak için rahat olsun dediayrılalı 3 hafta oldu msnde ve facebookta hala ekli fakat konusmuyoruz ve karşılatığımızda bakmıyoruz birbirimize(geçen günkü karşılaşmamızda arkamdan baktığını farkettim fakat ) nolucak derhal bu halimiz? seviyormu acaba ? unuttumu yada başka birisimi var aklında nolur bişey söyleyin??