bilgiliadam
Yeni Üye
Mahkemeden Komik Diyaloglar Türk mahkemelerinde hakimle sanık ve tanıklar aralarında geçen reel konuşmalar… Gülmekten kırılacaksınız! SORU: Doğum tarihiniz nedir? CEVAP: 15 Temmuz SORU: Hangi yıl? CEVAP: Her yıl * SORU: Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu? CEVAP: Evet SORU: Peki ne şekilde etkiliyor? CEVAP: Olayları unutuyorum SORU: Bize unuttuğunuz bir şeyi misal olarak verebilir misiniz? * SORU: Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında? CEVAP: Ya 38 veya 35 Hangisi olduğunu hatırlamıyorum SORU: Ne kadardır sizinle yaşıyor? YANIT: 45 yıldır… * SORU: Kocanız uyandığı vakit, size söylediği ilk şey neydi? YANIT: Bana ‘Neredeyim ben, Canan?’ dedi SORU: Peki bu neden canınızı sıktı? YANIT: Çünkü benim adım Suzan… * SORU: Korna çaldınız mı? CEVAP: Kazadan sonra mı? SORU: Kazadan önce YANIT: Natürel; 10 sene her tarafında… * SORU: Kadının üç çocuğu vardı değil mi? YANIT: Evet SORU: Kaçı erkekti? YANIT: Hiçbiri SORU: Hiç kız çocuğu var mıydı? * SORU: Saldırganı tarif eder misiniz? CEVAP: Orta boyluydu, sakalı vardı SORU: Bayan mıydı, erkek miydi? * SORU: Merenlerin bodrum katına indiğini söylediniz YANIT: Evet SORU: Benzer merenler yukarı çıkıyor muydu? * SORU: Ilk evliliğiniz nasıl sona erdi? CEVAP: Ölümle SORU: Ölen kimdi? *** SORU: Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz? CEVAP: Otopsi 1830 da başladı SORU: Adam ölüydü yok mi? YANIT: Değil, oturmuş, niçin üstünde otopsi yaptığımı merak ediyordu