morfeus
Yeni Üye
Makyaj konusu bazen bir tutkuya dönüşebiliyor. Bu durumları yalnızca bu tutkuya sahip olanlar bilir.
1. Sıcak havalar onlar için kabus üzeredir, terlemek vs. Lakin bu işi düzgün bilenler mevsimine nazaran eserlerle bunu da rahatlıkla atlatır.
İklimlere nazaran makyaj eserleri.
2. İlmek ilmek işledikleri makyajları için sabahları uykularından en az bir yarım saat feragat eder ve bundan asla gocunmazlar.
Kendimize yatırım en nihayetinde yani.
3. "Makyaj hoşu ya." cümlesini sık sık duysalar da bu umurlarında olmaz, sonuçta bu bir çeşit ferdî bakım, kime ne!
Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değiliz.
4. "Ay gidip yüzüme bir su serpeyim." kelamı onlar için endişe sineması fragmanı üzeredir.
Mis üzere makyajım varken ne gerek var canım, ben serinlerim kendi kendime.
5. Onlar da doğallığı severler, makyajın da doğalı var nasılsa, değil mi lakin.
Unutmayın bir rimel, bir allık da makyajdır.
6. Yanlarında kesinlikle minik, şık bir el aynası bulundururlar ve sık sık denetim yaparlar.
Zira o küçücük şey bir çeşit can kurtarandır, kahramandır, bebeğimizdir o bizim.
7. İradeleri epeyce kuvvetlidir, örneğin gözleri çılgınlar üzere kaşınsa da o parmak o göze ulaşamaz!
Bu oyununuza gelmeyiz minik kaşıntı nöbetleri, derhal gözümüzü terk edin!
8. Gün içinde sık sık lavaboya masraflar ve bunların bir birden fazla "makyaj tazeleme seansları" içindir.
İdrar yolları enfeksiyonu falan sanmıştınız değil mi.
9. Makyaj çantasını meskende ya da es kaza ofiste unutmak, kalabalık içinde çırılçıplak kalmaya eş bedeldir.
Şu an kendimi o denli yalnız hissediyorum ki Olric.
- Haklısınız efendimiz.
10. Kesinlikle gittikleri her yerde biz iz bırakırlar; bakınız bardakta ruj lekesi.
Ben sizin yerinizde olsam o bardağı yıkamazdım sayın kafe sahibi, o markanın o renginden şu an Türkiye'de yok, haberiniz olsun.
11. Genel alanlarda makyaj tazelerken gereçlerinden biri lavaboya düşerse, bir kesimleri kopmuş üzere hissederler.
Beni bırakıp nasıl gidersin canım fırçam.
12. Ciltlerinin paklığına ve bakımına ehemmiyet verirler; makyajın ve vaktin yan tesirlerini önemserler yani.
Ciltlerimize gözümüz üzere bakıyoruz.
13. Kozmetik eserlerindeki indirim günlerinde tüm maaşlarını rahatlıkla orada bırakıp çıkabilirler.
Yüzde elli ne demek sizin haberiniz var mı, hepsini alacağım, hepsini.
14. Es kaza makyajsız çıkmak zorunda kalırlarsa "Neyin var, hasta mısın?" sorusuna maruz kalabilirler.
Biraz alçak sesle konuşur musunuz lütfen!
15. Neresi nasıl makyajı kaldırır güzel bilirler; boya küpüne döndüklerini göremezsiniz, o acemilerin sıkıntısıdır.
Siz bizi dünkü çocuk mu sandınız. Makyaj sanattır.
16. Makyajsız da hoşturlar fakat makyajla kendilerini uygun hissederler, bu yüzden evet her gün makyaj yaparlar, kime ne!
Seviyoruz, size ne!
17. Onlar güçlü bayanlardır, kolay kolay ağlamazlar, zira ne makyajlarına ne gözyaşlarına kıymak isterler!
Ağlasak da bunu asla siz bilemeyeceksiniz!