K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tarifi İçin Malzemeler 3 paket tavuk kanat 1 çay bardağı sıvı yağ Pul biber toz biber kimyon karabiber tuz kekik isot 1 yemek kaşığı domates salçası 3 diş rendelenmiş sarımsak Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sos için gerekli malzemeleri karıştıralım. Tavukla buluşturalım ve güzel harmanlayalım. Ben akşamdan hazırladım dilerseniz sizde yapabilirsiniz Jelatinle ağzını kapatıp dolaba koyalım. Daha sonra tepsiye yerleşdirelim. önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirelim afiyet olsun. Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tarifi İçin Malzemeler 3 paket tavuk kanat 1 çay bardağı sıvı yağ Pul biber toz biber kimyon karabiber tuz kekik isot 1 yemek kaşığı domates salçası 3 diş rendelenmiş sarımsak Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sos için gerekli malzemeleri karıştıralım. Tavukla buluşturalım ve güzel harmanlayalım. Ben akşamdan hazırladım dilerseniz sizde yapabilirsiniz Jelatinle ağzını kapatıp dolaba koyalım. Daha sonra tepsiye yerleşdirelim. önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirelim afiyet olsun. Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat Tarifi Fotoğraflı Yapılışı