M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 9 Kas 2023 #1 Mangalda Tavuk Izgara Tanımı İçin Gereçler 12 adet ızgaralık tavuk kelebek Marinesi İçin 1 çay bardağı konut yoğurdu 1 çay kaşığı karabiber 2 tatlı kaşığı kekik 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı biber salçası Tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Mangalda Tavuk Izgara Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Tavukları derin bir kaba alalım ve marinesi için gerekli gereçleri ekleyelim. Elimizle karıştırarak materyalleri tavuğa yeterlice yedirelim. Marine süreci bittikten sonra kapağını kapatıp buzdolabında en az 1 saat dinlendirelim. Tavuklar dinlenince mangal ateşinde çevire çevire pişirelim. Dilerseniz döküm tavada ocakta, dilerseniz pizza tenceresinde dilerseniz de olağan tavada pişirebilirsiniz. Ben yanına beşamel soslu patates ve bezelyeli pilav yaptım sizlere de fikir olabilir. Afiyet olsun.
Mangalda Tavuk Izgara Tanımı İçin Gereçler 12 adet ızgaralık tavuk kelebek Marinesi İçin 1 çay bardağı konut yoğurdu 1 çay kaşığı karabiber 2 tatlı kaşığı kekik 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı biber salçası Tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Mangalda Tavuk Izgara Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Tavukları derin bir kaba alalım ve marinesi için gerekli gereçleri ekleyelim. Elimizle karıştırarak materyalleri tavuğa yeterlice yedirelim. Marine süreci bittikten sonra kapağını kapatıp buzdolabında en az 1 saat dinlendirelim. Tavuklar dinlenince mangal ateşinde çevire çevire pişirelim. Dilerseniz döküm tavada ocakta, dilerseniz pizza tenceresinde dilerseniz de olağan tavada pişirebilirsiniz. Ben yanına beşamel soslu patates ve bezelyeli pilav yaptım sizlere de fikir olabilir. Afiyet olsun.