T teknoloji Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,992 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Tem 2024 #1 Mantar Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 1 paket margarin 2 su bardağı un 2 su bardağı nişasta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Üzeri için; 1 tatlı kaşığı kakao Mantar Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önceden yumuşamış margarini karıştırma kabına alalım biraz daha yumuşatın. Un, nişasta, pudra şekeri, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip yoğurun. Hazırlanan hamura şekil verelim. Ben soda şişesi ile yaptım temiz bir soda şişesinin ağız kısmını kakaoya batırıp hamura şekil verelim. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirelim. Afiyet olsun. Mantar Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Mantar Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 1 paket margarin 2 su bardağı un 2 su bardağı nişasta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Üzeri için; 1 tatlı kaşığı kakao Mantar Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önceden yumuşamış margarini karıştırma kabına alalım biraz daha yumuşatın. Un, nişasta, pudra şekeri, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip yoğurun. Hazırlanan hamura şekil verelim. Ben soda şişesi ile yaptım temiz bir soda şişesinin ağız kısmını kakaoya batırıp hamura şekil verelim. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirelim. Afiyet olsun. Mantar Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı