M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 19 Kas 2023 #1 Mantarlı Omlet Tanımı İçin Gereçler 4 mantar 1 yeşil biber 1 küçük kırmızı kapya biber(ben dondurucudan kullandım) 4 yumurta Tuz Yağ Mantarlı Omlet Tanımı Yapılışı Mantarları yıkadım, doğradım yüksek ateşte sıvı yağ ile soteledim. Kırmızı biberi ekledim, 2-3 çeşit karıştırdım. Doğradığım biberleri ekledim, biberler yumuşadıktan sonra çarptığım yumurtaları ve tuzu ekledim. Pişen omleti maydanoz ve dereotu ile servis ettim. Deneyeceklere afiyet olsun. Denediğiniz tanımların fotoğrafını bizimle paylaşmayı unutmayın
Mantarlı Omlet Tanımı İçin Gereçler 4 mantar 1 yeşil biber 1 küçük kırmızı kapya biber(ben dondurucudan kullandım) 4 yumurta Tuz Yağ Mantarlı Omlet Tanımı Yapılışı Mantarları yıkadım, doğradım yüksek ateşte sıvı yağ ile soteledim. Kırmızı biberi ekledim, 2-3 çeşit karıştırdım. Doğradığım biberleri ekledim, biberler yumuşadıktan sonra çarptığım yumurtaları ve tuzu ekledim. Pişen omleti maydanoz ve dereotu ile servis ettim. Deneyeceklere afiyet olsun. Denediğiniz tanımların fotoğrafını bizimle paylaşmayı unutmayın