Son Konu

Matthew Vaughn, Fantastik Dörtlü Filmi Çekmek İstiyor

makaleci

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Kick Ass ve Kingsman filmleriyle izleyicilerin taktirini toplayan yönetmen Matthew Vaughn, yeni bir Fantastik Dörtlü filminde yönetmenlik yapmak istiyor. Başarılı yönetmen daha önce 2011 yılında vizyona giren ve X-Men evrenine yeniden başlanmasını sağlayan X-Men: First Class filmini de yönetmişti. Ancak usta yönetmenin daha önce de bir Fantastik Dörtlü filmiyle yolu kesişmişti. 2015 yılında vizyona giren ve büyük bir başarısızlıkla sonuçlanan Fantastic 4 filmini yapımcılarından birisi de yine Matthew Vaughn idi.

Görünüşe göre Matthew Vaughn'ın F4 ile yapacakları henüz bitmiş değil. Özellikle Fox-Disney anlaşmasının ardından MCU'da bir Fantastik Dörtlü filmi göreceğimizi de düşünecek olursak, Vaughn için bu fırsat oldukça önemli duruyor. Tabii Disney bu konuda kendisini işe alır mı orası muamma. Çünkü 2015 yılındaki filmin başarısızlığı halen unutulmuş değil.

Comic Book'a konuşan Vaughn, "Ben her zaman Fantastik Dörtlü ile ilgili bir film yapma fikrini sevmişimdir. Tıpkı orijinal halinde yazılı olduğu gibi. Demek istiyorum ki, F4 benim en sevdiğim çizgi romanlardan birisiydi ve bence Fantastik Dörtlü oldukça büyük bir marka hatta teoride en az Spider-Man kadar büyük. Bana göre Spider-Man ve Fantastik Dörtlü size çocukken onların bir parçası olma hayalini kurdurtan şeylerdi. Kendinizi F4 ailesinin bir bireyi ya da Peter Parker olarak düşünebiliyordunuz. Yani evet bence Fantastik Dörtlü beni en çok heyecanlandıran iş olur." diyerek yeniden F4 üzerinde çalışmak istediğini resmen açıkladı.
  • Marvel Stüdyoları Blade ve Fantastik Dörtlü Filmlerini Doğruladı
  • MCU'nun Yeni Kötüleri Galactus Ve Tyrant Olacak
Şu an için Marvel Stüdyolarının yeni bir Fantastik Dörtlü filmi üzerinde çalıştığını biliyoruz, ancak bildiklerimiz sadece bundan ibaret. Bu filmi dördüncü aşama sonrasında göreceğimiz kesin, bu da en azından 2022'ye kadar böyle bir filmin olmayacağını kesinleştiriyor. Bakalım Disney yeni nesil F4 için Vaughn'a bir kez daha güvenecek mi? 

Üst Alt