B bilgisayarci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,563 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 96 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ara 2023 #1 Mayhoş Tadı Ve Aromasıyla Limonlu Vişne Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler 700 gram vişne 2 su bardağı şeker (200 ml) 5 su bardağı su Yarım limonun suyu 2 adet karanfil Mayhoş Tadı Ve Aromasıyla Limonlu Vişne Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Merhabalar çekirdeklerini ayıkladığınız (ben çekirdekli olarak sevdiğim için ayıklamadım. Sizler dileğinize nazaran istediğiniz halde yapabilirsiniz. ) Vişneleri tencere alın. Su ve toz şeker,limon suyu ve karanfili ekleyip,toz şeker eriyene kadar karıştırın ve 40 dakika kadar kaynamaya bırakın. Vişneleriniz yumuşayınca altını kapatın. Haşlanan şerbeti geniş bir kaba alıp soğuduktan sonra servis edin. Afiyet olsun. Mayhoş Tadı Ve Aromasıyla Limonlu Vişne Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Mayhoş Tadı Ve Aromasıyla Limonlu Vişne Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler 700 gram vişne 2 su bardağı şeker (200 ml) 5 su bardağı su Yarım limonun suyu 2 adet karanfil Mayhoş Tadı Ve Aromasıyla Limonlu Vişne Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Merhabalar çekirdeklerini ayıkladığınız (ben çekirdekli olarak sevdiğim için ayıklamadım. Sizler dileğinize nazaran istediğiniz halde yapabilirsiniz. ) Vişneleri tencere alın. Su ve toz şeker,limon suyu ve karanfili ekleyip,toz şeker eriyene kadar karıştırın ve 40 dakika kadar kaynamaya bırakın. Vişneleriniz yumuşayınca altını kapatın. Haşlanan şerbeti geniş bir kaba alıp soğuduktan sonra servis edin. Afiyet olsun. Mayhoş Tadı Ve Aromasıyla Limonlu Vişne Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı