Son Konu

Mayıs 2011 Ortaoğretim Memur Alımı

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 KPSS Ortaoğretim memur alımı
2019 Mayıs ayı KPSS ortaoğretim memur alımı

2019 Mayıs KPSS Yerleştirmeleri, 12 Haziran sonrasına kaldı !!!

Erteleme resmi olarak yapıldı Duyuru, OSYM’nin internet sitesinde yayımlandı Devlet Personel Başkanlığının Erteleme ile ilgili olarak yaptığı resmi acıklama şoyle:

DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞINDAN YAPILAN RESMÎ ACIKLAMA ŞU ŞEKİLDE :

Bilindiği uzere Kamu Gorevlerine İlk Defa Atanacaklar İcin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yonetmeliğin Ek 1 inci maddesi hukmu uyarınca 2019 Yılına ait yerleştirme takvimi belirlenmiş ve kamuoyuna ilan edilmiştir

Yerleştirme takvimi uyarınca, 2019 yılı birinci donem yerleştirmelerine ilişkin kamu kurum ve kuruluşlarının kadropozisyon taleplerinin 1 Mart – 8 Nisan tarihleri arasında bildirilmesi ile adayların tercih işlemlerinin 30 Mayıs – 8 Haziran tarihlerinde yapılması ongorulmuş, ancak, 26122019 tarihli ve 6091 sayılı 2019 Yılı Merkezi Yonetim Butce Kanununun 22 nci maddesine istinaden verilen acıktan atama izinlerini muteakiben kamu kurum ve kuruluşlarının 20191 merkezi yerleştirmeleri icin kadropozisyon taleplerinde aksamaların tespit edilmiş olması nedeniyle 2019 yılı yerleştirme takviminin yeniden belirlenerek, kamu kurum ve kuruluşlarının bildirim suresinin 22 Nisan tarihine kadar uzatılması, yerleştirme işlemlerinin ise 20 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında yapılması kararlaştırılmıştır

Daha once belirlenen takvim uyarınca mevcut durumda bildirimde bulunmuş kamu kurum ve kuruluşlarının talepleri gecerli olup, herhangi bir işlem yapmalarına gerek bulunmamaktadır

Kamuoyuna duyurulur

Üst Alt