bilgiliadam
Yeni Üye
mehmet akif ersoy guzel sozler,mehmet akif ersoy sozleri,mehmet akif ersoy guzel sozleri,mehmet akif ersoy anlamlı sozler
Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtmasın
Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, bir hilal uğruna ya Rab, ne guneşler batıyor
Ya Rab, bu uğursuz gecenin yok mu sabahı? Mahşerde mi bicarelerin, yoksa felahı?
Ağlarım, ağlatamam, hissederim, soyleyemem Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım
Artık ikiyuzluleri sevmeye başladım Cunku yaşadıkca yirmiyuzlu insanlar gormeye başladım
Atiyi karanlık gorerek azmi bırakmak, alcak bir olum varsa, eminim, budur ancak
Bekayı hak tanıyan, sa’yi bir vazife bilir, Calış, calış ki beka sa’y olursa hak edilir
Bacımın ortusu batmakta rezilin gozune acırım tukuruğe billahi tukursem yuzune
Bir zamanlar biz de millet, hem nasıl milletmişiz Gelmişiz dunyaya milliyet nedir oğretmişiz
Budur cihanda en beğendiğim meslek; sozun odun olsun hakikat olsun tek
Ne irfandır veren ahlaka yukseklik ne vicdandır
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır
Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip cıkarsan bu vatan batmayacaktır
Şehamet dini, gayret dini, ancak Muslumanlıktır Hakiki Muslumanlık en buyuk kahramanlıktır
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama cekmeye gelmez boynum
Zulmu alkışlayamam, zalimi asla sevemem gelenin keyfi icin gecmişe kalkıp sovemem
İnmemiştir Kur'an, bunu hakkıyla bilin,Ne mezarlıkta okunmak ne de fal bakmak icin
Bu ezanlarki şahadetleri dinin temeli, ebedi yurdumun ustunde benim inlemeli
24 saatden birini hakka vermeyen insan denilir mi?
Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtmasın
Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, bir hilal uğruna ya Rab, ne guneşler batıyor
Ya Rab, bu uğursuz gecenin yok mu sabahı? Mahşerde mi bicarelerin, yoksa felahı?
Ağlarım, ağlatamam, hissederim, soyleyemem Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım
Artık ikiyuzluleri sevmeye başladım Cunku yaşadıkca yirmiyuzlu insanlar gormeye başladım
Atiyi karanlık gorerek azmi bırakmak, alcak bir olum varsa, eminim, budur ancak
Bekayı hak tanıyan, sa’yi bir vazife bilir, Calış, calış ki beka sa’y olursa hak edilir
Bacımın ortusu batmakta rezilin gozune acırım tukuruğe billahi tukursem yuzune
Bir zamanlar biz de millet, hem nasıl milletmişiz Gelmişiz dunyaya milliyet nedir oğretmişiz
Budur cihanda en beğendiğim meslek; sozun odun olsun hakikat olsun tek
Ne irfandır veren ahlaka yukseklik ne vicdandır
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır
Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip cıkarsan bu vatan batmayacaktır
Şehamet dini, gayret dini, ancak Muslumanlıktır Hakiki Muslumanlık en buyuk kahramanlıktır
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama cekmeye gelmez boynum
Zulmu alkışlayamam, zalimi asla sevemem gelenin keyfi icin gecmişe kalkıp sovemem
İnmemiştir Kur'an, bunu hakkıyla bilin,Ne mezarlıkta okunmak ne de fal bakmak icin
Bu ezanlarki şahadetleri dinin temeli, ebedi yurdumun ustunde benim inlemeli
24 saatden birini hakka vermeyen insan denilir mi?