B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 16 Haz 2024 #1 Ağlarım, ağlatamam, hissederim, soyleyemem dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım Allah bu millete bir daha istiklal Marşı yazdırtmasın Artık ikiyuzluleri sevmeye başladım Cunku yaşadıkca yirmiyuzlu insanlar gormeye başladım Atiyi karanlık gorerek azmi bırakmak, alcak bir olum varsa, eminim, budur ancak Bekayı hak tanıyan, sa(yi bir vazife bilir Calış, calış ki beka sa'y olursa hak edilir Bacımın ortusu batmakta rezilin gozune acırım tukuruğe billahi tukursem yuzune Bir zamanlar biz de millet, hem nasıl milletmişiz Gelmişiz dunyaya milliyet nedir oğretmişiz Budur cihanda en beğendiğim meslek; sozun odun olsun hakikat olsun tek Ne irfandır veren ahlaka yukseklik ne vicdandır Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip cıkarsan bu vatan batmayacaktır Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, bir hilal uğruna ya Rab, ne guneşler batıyor
Ağlarım, ağlatamam, hissederim, soyleyemem dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım Allah bu millete bir daha istiklal Marşı yazdırtmasın Artık ikiyuzluleri sevmeye başladım Cunku yaşadıkca yirmiyuzlu insanlar gormeye başladım Atiyi karanlık gorerek azmi bırakmak, alcak bir olum varsa, eminim, budur ancak Bekayı hak tanıyan, sa(yi bir vazife bilir Calış, calış ki beka sa'y olursa hak edilir Bacımın ortusu batmakta rezilin gozune acırım tukuruğe billahi tukursem yuzune Bir zamanlar biz de millet, hem nasıl milletmişiz Gelmişiz dunyaya milliyet nedir oğretmişiz Budur cihanda en beğendiğim meslek; sozun odun olsun hakikat olsun tek Ne irfandır veren ahlaka yukseklik ne vicdandır Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip cıkarsan bu vatan batmayacaktır Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, bir hilal uğruna ya Rab, ne guneşler batıyor