S seocu Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,414 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Haz 2024 #1 Meksika Fasulyesi Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kutu konserve meksika fasulyesi 1 adet kapya biber Yarım demet taze soğan 1 adet havuç 1 adet konserve mısır 5-6 adet kornişon turşu Bir tutam dereotu (sevmedikleri için ben koymadım) Sosu için; 1 adet limonun suyu 4 yemek kaşığı zeytinyağı 3 yemek kaşığı balsamic (veya nar ekşisi) 1 tutam tuz Meksika Fasulyesi Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm malzemeleri küçük küp halinde doğrayın. Havucu rendeleyin. Damak zevkinize göre yağ,balsamic,limon ve tuzunu ilave edip karıştırın. Afiyet olsun Meksika Fasulyesi Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Meksika Fasulyesi Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kutu konserve meksika fasulyesi 1 adet kapya biber Yarım demet taze soğan 1 adet havuç 1 adet konserve mısır 5-6 adet kornişon turşu Bir tutam dereotu (sevmedikleri için ben koymadım) Sosu için; 1 adet limonun suyu 4 yemek kaşığı zeytinyağı 3 yemek kaşığı balsamic (veya nar ekşisi) 1 tutam tuz Meksika Fasulyesi Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm malzemeleri küçük küp halinde doğrayın. Havucu rendeleyin. Damak zevkinize göre yağ,balsamic,limon ve tuzunu ilave edip karıştırın. Afiyet olsun Meksika Fasulyesi Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı