bilgiliadam
Yeni Üye
imize Bora Duran Beni Öldürdün Şarkısı Sözleri bora duran beni öldürdün bora duran beni öldürdün şarkı sözleri bora duran beni öldürdün sözleri 2011 yazında radyolarda ve internette Gül Senin Tenin şarkısıyla büyük bir çıkış yapan Bora Duran'ın Beni Öldürdün adlı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz meleklermeleklerimizeboraduranbenioldurdunsarkisisozleri5c57b21327b28alt 1549251087 1549251087 meleklerimizeboraduranbenioldurdunsarkisisozleri5c57b213571admeleklerimizeboraduranbenioldurdunsarkisisozleri5c57b213571admeleklerimizeboraduranbenioldurdunsarkisisozleri5c57b213571ad Sana kalbimi versem gözlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni azıcık daha bitirdin İçimden geçen ne varsa söyledim her birinden mermi yapıp En cılız ve en inanmış halimde arkamdan sıktın gittin Beni öldürdün dün gece Mezara gömdün ölmeden Son sözüm sana sen de burada Bensiz olama Beni öldürdün dün gece Mezara gömdün ölmeden Son sözüm sana sen de burada Mutlu olama Anladım ancak ben hiç üzülmemiş Aşkın gazabından hiç yanmamış O Kadar safça sevmişim ama seni Yarı hiç büyümemiş bir çocuktum Beni öldürdün dün gece Mezara gömdün ölmeden Son sözüm sana sen de burada Bensiz olama Beni öldürdün dün gece Mezara gömdün ölmeden Son sözüm sana sen de burada Mutlu olama Bırakmadın beni kendime Yalanlar söyledin Kalbimi çaldığın günden beri Deliye döndürdün beni Deliye döndürdün beni Beni öldürdün dün gece Mezara gömdün ölmeden Son sözüm sana sen de burada Bensiz olama Beni öldürdün dün gece Mezara gömdün ölmeden Son sözüm sana sen de burada Mutlu olama Laf & Müzik: Bora Duran