Son Konu

Merve Boluğur güzellik sırları

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Merve Boluğurdan güzelliğinin sırrı
Merve Boluğur alımlılık sırrı

Bir dönem 'Acemi Cadı' dizisinde gizli güçlerini iyilik gerçekleştirmek için kullanan masum bir kızı canlandıran Merve Boluğur, birdenbire bire 'Küçük Sırlar'da musibet için dünyaya gelmiş, vamp giysilerle erkekleri baştan çıkaran, kabarık saçlı, sinsi bakışlı bir kız olarak karşımıza çıktı Oyunculuktaki başansı doğruca iki zıt karakteri de (iki karakterinin de adınm Ayşegül olması bir tesadüfmüş) son derece gerçekçi bir şekilde ekrana yansıtan genç yıldız, bu iyiden kötüye geçiş deneyiminde hiç zorlanmadı Bu konudaki en büyük yardımcısı ise kuşkusuz günlük hayatta da severek kullandığı kırmızı renk rujuRujunun markası ise Sephora

Merve Boğulur Çekicilik Anketi

Parlatıcı mı ruj mu?

Şüphesiz kırmızı dudak boyası Dizi öncesinde de çevremde kırmızı rujumla tanınırdım

Kısa saç mı uzun saç mı?

Uzun saç; lakin kısa saçı daima göstermek istemişimdir!

Dalgalı saç mı düz mü?

Dalgalı! Hatta bozuk maşalı ve biraz da kabarık saçlar

Favori ojeniz?

Dizide defalarca en moda renkleri sürüyoruz Ben de bu renkliliğe alıştım; hepsini seviyorum

KIZIL TUTKUNU

BAKIM YAPMAK mı yaptırmak mı?

Yaptırmayı tercih ederim Profesyonel oluyor ve çoğu bakımı bir arada yaptırabiliyorum

Beyaz deri mi bronz deri mi?

Beyaz ten tabu ancak Beyaz tenin fazla daha asil, doğal ve hoş durduğunu düşünüyorum

Kızıl saç mı siyah saç mı?

Siyah Özellikle beyaz tende fazla hoş duruyor Fakat bir ara saçımı kızıl değil de, turuncu gibi bir renk yapmıştım İşlerim dolayısıyla o rengi o kadar kullanamadım lakin içimde kaldı; ileride bu çılgınlığı yeniden yapabilirim!

Cildinize nasıl bakıyorsunuz?

Fiilen cildimden yanlamasına şanslıyım Pürüzlü bir tenim yok Birazcık kuru ama onu da nemlendirici kremlerle dengeliyorum Özel bir bakım yapmıyorum Yalnızca nadiren peeling yapıyorum Saunanın da cildime çok iyi geldiğini düşünüyorum

SAÇIM KAYDA DEĞER

Saçlarınızın sağlığı için neler yapıyorsunuz?

Saçlarıma cildimden daha pozitif önem veriyorum Çünkü kesintisiz maşa yapılıyor, sprey uygulanıyor Bu yüzden iki haftada bir kuaförüme gidip bakım yaptırıyorum Evde de saç bakım şampuanları ve bakım ürünleri kullanıyorum *

Üst Alt