B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ara 2023 #1 Kıskanınca şarkı sozu MFO MFO Kıskanınca şarkı sozleri MFO Kıskanınca şarkısı sozu 2019 MFO Kıskanınca Yasak olsun herşey sana Kimse olmasın yanında Kimse gormesin seni benden başka Duyma, gorme, konuşma Gulme, sevme, sevişme Bilme, yapma, erişme, dokunma Beni seni kıskanınca Dedim ki bu kadar fazla Burda başkasın dışarda başka Yasak olsun herşey sana Kimse olmasın yanında Kimse gormesin seni benden başka Ben sana oynadım varımı yoğumu Bozdum orucu anlar mısın Yenilik derken değiştik farkındasın Silahlara veda ettim sen varsın Yasak olsun herşey sana Kimse olmasın yanında Kimse gormesin seni benden başka Duyma, gorme, konuşma Gulme, sevme, sevişme Bilme, yapma, erişme, dokunma Ben sana oynadım varımı yoğumu Bozdum orucu anlar mısın Yenilik derken değiştik farkındasın Silahlara veda ettim sen varsın Ben sana oynadım varımı yoğumu Bozdum orucu anlar mısın Yenilik derken değiştik farkındasın Silahlara veda ettim sen varsın
Kıskanınca şarkı sozu MFO MFO Kıskanınca şarkı sozleri MFO Kıskanınca şarkısı sozu 2019 MFO Kıskanınca Yasak olsun herşey sana Kimse olmasın yanında Kimse gormesin seni benden başka Duyma, gorme, konuşma Gulme, sevme, sevişme Bilme, yapma, erişme, dokunma Beni seni kıskanınca Dedim ki bu kadar fazla Burda başkasın dışarda başka Yasak olsun herşey sana Kimse olmasın yanında Kimse gormesin seni benden başka Ben sana oynadım varımı yoğumu Bozdum orucu anlar mısın Yenilik derken değiştik farkındasın Silahlara veda ettim sen varsın Yasak olsun herşey sana Kimse olmasın yanında Kimse gormesin seni benden başka Duyma, gorme, konuşma Gulme, sevme, sevişme Bilme, yapma, erişme, dokunma Ben sana oynadım varımı yoğumu Bozdum orucu anlar mısın Yenilik derken değiştik farkındasın Silahlara veda ettim sen varsın Ben sana oynadım varımı yoğumu Bozdum orucu anlar mısın Yenilik derken değiştik farkındasın Silahlara veda ettim sen varsın