B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 21 Nis 2018 #1 MFO Sensiz Olamam şarkı sozleri Sensiz Olamam şarkısı MFO 2019 MFO Sensiz Olamam şarkısı sozu Mazhar Fuat Ozkan Sensiz Olamam Şarkı Sozu: İlk zamanlar fevkalade Sonrasını Allah bilir Butun aşklar tatlı başlar Neler olur Allah bilir Bu ne guzellik canım ruyada gorsem hayra yormam Biz ikimiz aşk gibiyiz olurmu mu bilmem amman amman Bu ne guzellik, bu ne guzellik Aşksız insan yarım insan Hic tatmadan yaşamışsan Kacıp kurtuldum sanrsan Neler olur Allah bilir Bu ne guzellik canım ruyada gorsem hayra yormam Biz ikimiz aşk gibiyiz olurmu mu bilmem amman amman Sensiz olamam ben sensiz Sensiz olamam ben sensiz, sensiz Sensiz olamam ben sensiz Sensiz olamam ben sensiz, sensiz Anahtarsız gelirsin sen, Her birşeyi bilirsin sen Goturen yok kasırgasın İşin aslı bir yelsin sen Bu ne guzellik canım ruyada gorsem hayra yormam Biz ikimiz aşk gibiyiz olur mu mu bilmem amman amman Sensiz olamam ben sensiz Sensiz olamam ben sensiz, sensiz Sensiz olamam ben sensiz Sensiz olamam ben sensiz, sensiz
MFO Sensiz Olamam şarkı sozleri Sensiz Olamam şarkısı MFO 2019 MFO Sensiz Olamam şarkısı sozu Mazhar Fuat Ozkan Sensiz Olamam Şarkı Sozu: İlk zamanlar fevkalade Sonrasını Allah bilir Butun aşklar tatlı başlar Neler olur Allah bilir Bu ne guzellik canım ruyada gorsem hayra yormam Biz ikimiz aşk gibiyiz olurmu mu bilmem amman amman Bu ne guzellik, bu ne guzellik Aşksız insan yarım insan Hic tatmadan yaşamışsan Kacıp kurtuldum sanrsan Neler olur Allah bilir Bu ne guzellik canım ruyada gorsem hayra yormam Biz ikimiz aşk gibiyiz olurmu mu bilmem amman amman Sensiz olamam ben sensiz Sensiz olamam ben sensiz, sensiz Sensiz olamam ben sensiz Sensiz olamam ben sensiz, sensiz Anahtarsız gelirsin sen, Her birşeyi bilirsin sen Goturen yok kasırgasın İşin aslı bir yelsin sen Bu ne guzellik canım ruyada gorsem hayra yormam Biz ikimiz aşk gibiyiz olur mu mu bilmem amman amman Sensiz olamam ben sensiz Sensiz olamam ben sensiz, sensiz Sensiz olamam ben sensiz Sensiz olamam ben sensiz, sensiz